ŞEHiR HASTANESiNE
YENi OTOPARK

303

Açıldığından bu yana otopark sıkıntısı ile gündeme gelen Kütahya Şehir Hastanesinin en kısa zamanda yeni otoparkına kavuşması için çalışmalara başlanacağı bildirildi.

Kütahya Valisi Musa Işın, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ile birlikte Kütahya Şehir Hastanesinde incelemelerde bulunarak hastaları ziyaret etti.
Vali Işın, incelemeler sırasında hastane polikliniklerini de ziyaret ederek sağlık hizmetlerinin işleyişi hakkında İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Ünkoç’tan bilgi aldı.

Sağlık personelinin özverili çalışmaları için teşekkür eden Işın, hastaların memnuniyetinin artırılmasına yönelik gereken her türlü desteğin verileceğini belirtti.

Hastane ziyaretinde otopark sorunu da ele alındı. Vali Işın, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ve ilgili yetkililer ile birlikte mevcut sorunların çözülmesine yönelik çözüm önerilerini değerlendirdi.
Vali Musa Işın, yetersiz olan otopark alanlarının ihtiyaca cevap verecek şekilde genişletilmesi için tespit edilen yerlerin acilen otopark haline getirilmesi için çalışmaların başlayacağını da kaydetti.

HABER MERKEZİ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir