CHP Kütahya İl Başkanı Tamer Yenikaya:
‘Genel seçimlere
hazırlanıyoruz’

1183

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Tamer Yenikaya, parti olarak 2028’de yapılacak genel seçimlere hazırlandıklarını bildirdi.

Yenikaya, CHP İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte Kütahya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Yerel basının çalışmaları hakkında Cemiyet Başkanı Erkan Sağlam’dan bilgiler alan Yenikaya, parti çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Yerel seçimlerin hemen ardından genel başkanları Özgür Özel’in talimatlarıyla genel seçimler için çalışmalara başladıklarını belirten Yenikaya, şunları kaydetti: “Zorlu ve yoğun bir seçim maratonu geçirdik. Bu seçimin ardından partimizi ve belediyemizi ziyaret eden genel başkanımız “genel seçimlerinde iktidar olacağız” dedi. Biz de bu şekilde düşünüyoruz. 2028’de Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olacak. Emin olun işleri daha kolay hale getireceğiz. Şu anda işler bir kişinin tasarrufuna kalıyor. Tek adam ne derse o oluyor. Onun için parlamenter sisteme dönmek gerekiyor.”
Tasarruf tedbirleri konusunda da konuşan ve bu kapsamında yerel basının aboneliklerinin kurumlarca devam etmesi gerektiğini de belirten Yenikaya, şöyle devam etti: “Yerel basının ayakta kalabilmeleri için kurumların aboneliklerinin devam etmesi şart. Vatandaşların gazete satın almaları hem ulusal basın hem de yerel basında yok denecek kadar az. Bu nedenle kurumların desteğinin devam etmesi lazım. Biz parti olarak aboneliklerimize devam edeceğiz. Yerel basına desteğimiz sürecek.”
CHP İl Genel Meclisi üyeleri de çalışmalar hakkında bilgiler verdi. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir