İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde akademik teşvik ödül töreni

533

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde akademik teşvik ödül töreni düzenlendi.

Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2023 yılı Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarının açıklamasının ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde akademik teşvik ödül töreni düzenlendi.
Törene DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Duran, akademik ve idari personel katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende Prof. Dr. Cengiz Duran, 2022 yılında akademik teşvik ödülü alan öğretim üyesi sayısı 66 iken bu yıl bu sayının ise 71’e yükseldiğini belirterek akademik teşvik alan ve akademik yükselmeye hak kazanan öğretim üyelerini tebrik etti.
Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, “Akademisyenlerimizin özverili çalışmaları ve akademik katkıları üniversitemizin kalitesini daha da yukarılara taşımamıza yardımcı oluyor ve gelecek yıl, akademik teşvikten daha fazla akademisyenimizin yararlanacağına inanıyorum. Üniversitemizin uluslararası alanda daha üst sıralara çıkabilmesi için Üniversitemizin akademisyenlerine her türlü desteği vereceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından ödül almaya hak kazanan akademisyenlere, ödüllerini Rektör Prof. Dr. Kızıltoprak takdim etti. Tören, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
ONUR ACUR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir