KUTSO’da lise öğrencilerine girişimcilik söyleşisi

431

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde girişimcilik söyleşisi düzenlendi.

KUTSO’nun “Girişimcilik Projesi” kapsamında düzenlenen ve TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Nida Öztuğcu rol model olarak davet edilen söyleşiye öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Girişimcilik yolculuğundaki tecrübelerini ve başarı hikayesini öğrencilerle paylaşan Öztuğcu, girişimcilikte karşılaştığı zorlukları nasıl aştığını ve iş dünyasındaki deneyimlerini anlattı.
Öztuğcu, girişimciliğin cesaret, sabır ve yenilikçilik gerektirdiğini belirterek, öğrencilere hedeflerinden asla vazgeçmemeleri ve kendilerini sürekli olarak geliştirmeleri gerektiğini de aktardı. Öğrenciler, söyleşi süresince Öztuğcu’ya sorular sorarak girişimcilik hakkında merak ettikleri konularda bilgi edindi.
Öztuğcu, genç girişimcilere yönelik önemli ipuçları ve tavsiyelerde bulunarak, onların girişimcilik konusunda motivasyonlarını artırmayı hedefledi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, girişimcilik konusunda farkındalıklarını artırarak, onların bu alana olan ilgilerini de pekiştirmiş oldu.
ONUR ACUR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir