Belediye Kütahyaspor’dan 58. yılında anlamlı program

574

Belediye Kütahyaspor, kuruluşunun 58’inci yılını anlamlı bir programla kutlarken programda kulüpte başkanlık yapan isimlere plaket verildi.

Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen kutlama programı saygı duruşunda bulunma ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Kulüp Başkanı Osman Altınkaya, burada yaptığı konuşmada, programa katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyledi.
Belediye Kütahyaspor’un play-off mücadelelerinde kulübü yalnız bırakmaayan herkese de teşekkür eden Altınkaya, şöyle devam etti: Belediye Kütahyaspor’umuzun birleştirici bir gün olduğuna inanıyorum. Çünkü mavi lacivert hiçbir partinin renkleri değil. Ama mavi lacivert bambaşka bir sevda. Partilerin, parti temsilcilerinin hepsini başımızın üzerinde yeri var. Ama Kütahyaspor, Belediye Kütahyaspor eğer gerçekten siyaset üstüyse hiçbir renkle bağdaşmadan sadece mavi lacivertin önüne tüm Kütahya olarak saygıyla eğilmek zorundayız. Bu görev bana tebliğ edildiğinde benim bu görevi ne kadar layıkıyla yerine getirebileceğim başta kendi şüphemdi. Belediye Başkanımız Sayın Eyüp Kahveci bu görevi yerine getireceğimi düşündüğü için görevi almamı istedi. Görevi bana tevdi eden Abdullah Damcı Başkanıma ve Eyüp Kahveci başkanıma sonsuz teşekkür ediyorum. Maalesef son dönemde siyasi demeyelim, seçim sürecine denk geldiğimiz için içerideki futbolcularımızın soru işaretleri vardı ama bugüne kadar Abdullah başkanım ve yönetimi grubu çok iyi şekilde oyuna getirmişlerdi. O tarihten sonra da sağ olsun belediye başkanımız Eyüp Kayacı belediyemizden hiçbir şekilde eksik kalmadan aynı şekilde tüm desteklerini devam ettirdi. Her iki belediye başkanımıza da Alim Başkanıma, eski belediye başkanımıza, Alim Başkanıma ve yeni belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.”
Süreç içerisinde bütün siyasi partilerin desteğini gördüklerini de aktaran Altınkaya, “Şunu net bir şekilde gördüm. Sen, ben yok, biz varız, biz bir aileyiz. Bugün bir daha burada bunu kanıtlıyoruz. Ben bugün bu konuşmayı, bugün değil pazartesi günü şampiyonluk konuşması. Yapacağımıza çok inanıyorum. Ama maalesef bunu da söylemeden geçmeyeceğim. Hepiniz izlediniz. Çok inanmıştık. Başarıya çok yakındık. Bir hakem kardeşimizin yanlış bir şey söylemeyeyim. Bir hakem kardeşimizin. Halı sahada Afrika’daki liglerde Şampiyonlar Ligi’nde bir iki metreden 20 metreden penaltı çalacağı pozisyona penaltı çalmadı. Ve ben bir kardeşiniz olarak söylüyorum. O arkadaşa Kütahya, Kütahyaspor Belediye Kütahyaspor tüm Kütahya halkı olarak hakkımızı helal etmiyorum. O yüzden size finali yaşatamadığımız için başta kulüp başkan ben ve yönetimim ve futbolcu kardeşlerimiz adına hepinizden çok özür diliyorum. Keşke şampiyon olarak bu kürsüye çıksaydık. Hep beraber el ele, kol kola kutlasaydık.”
Altınkaya, 7 Haziran’da yapılacak olan Belediye Kütahyaspor olağanüstü genel kuruluna herkesi Belediye Kütahyaspor’a destek olmaya beklediğini de sözlerine ekledi.
Konuşmanın ardından Belediye Kütahyaspor’ın kuruluşundan beri kulüp başkanlığı yapan isimlere plaket takdimi yapıldı.
Program, katılımcıların kulüp hakkındaki düşünceleri ve hatırlarını anlatmasıyla sona erdi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir