Kocaçoban ailesinin acı günü

314

Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nazif Kocaçoban ile Hekim Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü  Necati Kocaçoban’ın vefat eden annesi Ayşe Kocaçoban toprağa verildi.

Bir süredir rahatsız olan ve 80 yaşında hayatını kaybeden Ayşe Kocaçoban için Cuma vakti Ulu Cami’de cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Kocaçoban ailesinin yakınlarının yanı sıra Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, genel başkan yardımcıları, Kütahya Müftü Yarımcısı Bahtiyar Kargıoğlu, Diyanet-Sen Kütahya Şube Başkanı Ülfet Balon, daire müdürleri, milli eğitim ve diyanet camiası, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ve vatandaşlar katıldı.

Annesinin cenaze namazını kıldıran Nazif Kocaçoban, cenaze namazına katılan herkese teşekkür ederek, “Annemiz, inancı, ibadetleri en güzel şekilde yerinde olan bir mümine olarak yaşadı. Onu kaybettiğimiz için üzgünüz, ancak bugün sıra onda, yarın da ölüm bize gelecektir. Çokça infakta bulunur, yetimlere yardım ederdi. Biz ondan razıyız, Allah da kendisinden razı olsun.” dedi.

Ayşe Kocaçoban’ın cenazesi Evliya Çelebi Mezarlığına defnedildi.

Nazif ve Necati Kocaçoban ve aile fertleri, törende taziyeleri kabul etti.

Kütahya Gazetesi olarak Kocaçoban ailesine başsağlığı ve sabırlar, merhumeye de Allah’tan rahmet diliyoruz. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir