53 ilden 450 sporcu Kütahya’da

2202

Okul Sporları Karate Gençler (A-B) Türkiye Finali Müsabakaları Kütahya ev sahipliğinde başladı. Müsabakalara 53 farklı ilden 450’den fazla sporcu katılıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Tahir Emre Can, Yeni Spor Salonu’ndaki organizasyonda yaptığı konuşmada, müsabakaların sıkıntısız bir şekilde tamamlanmasını temenni etti.

Karate müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını belirten Can, şunları kaydetti: “Bu müsabakalar inşallah gençlerimize bir kapı ve yol olur. Karşılaştıkları engelleri aşıp buraya kadar gelen gençlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Biz her zaman, her bir ferdimiz, insanımız, 7’den 77’ye yaş sınırı olmadan mutlaka bir spor branşı ile ilgileniyor olmasını hedefliyoruz.” Müsabakalara katılan sporculara başarılar dileyen ve müsabakalara katılan sporculara da seslenen Can, “Sevgili gençler küçük yaştan itibaren gönül verdiğiniz karate sporunda başarılı oldunuz ve buradasınız. Her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Sizlerin yetişmesinde emeği olan başta aileleriniz ve hocalarınız olmak üzere herkesi kutluyorum. Bu uzun bir yol. İnşallah sizler Türkiye’mizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Gençler hiçbir kupa veya madalya almıyor olsanız bile bu mindere çıkıyor olmak en büyük başarıdır. Sizleri, bu mindere çıkma özgüvenini gösterdiğiniz için de kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Müsabakalara katılan sporcular da başarılı olup madalya ile ayrılmayı umduklarını, bütün arkadaşlarına başarı dilediklerini belirtti. 53 farklı ilden 450’den fazla sporcunun katıldığı müsabakalar Cuma günü sona erecek.

RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir