Başkan Argat’tan lojistik vurgusu

321

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, sektörel istişare toplantısında yaptığı konuşmada, lojistik sektörünün gelecekteki önemine vurgu yaparak Kütahya’nın lojistik açıdan geliştirilmesine yönelik çalışmalarda KUTSO’nun görev aldığını bildirdi.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), üyelerin talep ve sorunlarının tespit edilerek, çözüm önerileri oluşturulmasına yönelik sektörel istişare toplantıları gerçekleştirilmeye devam ediyor.
KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile gerçekleştirilen toplantıya, otomotiv sanayi ve ticaret, nakliyat, lojistik alanlarında faaliyet gösteren KUTSO 5. meslek komitesi başkanı ve üyeleri katıldı.
Toplantıda, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, KUTSO meslek komitelerinin çalışmaları ile üye odaklı faaliyetler hakkında katılımcı üyelerle bilgi paylaştı. Sektörel istişare toplantılarının, üyeler arasında iletişimi ve dayanışmayı artırmak, daha fazla üye ile yüz yüze görüşmek, birlikte hareket etme gücünü geliştirmek, faaliyet gösterdikleri meslek dallarında istişare yapmak amacıyla gerçekleştirildiğini belirterek, üyelerin katılımının ve görüşlerinin önemsendiğini belirtti.
Üyelerin talepleri, sorunları ve bunlara ilişkin çözüm önerilerinin istişare edildiği toplantıda, katılımcı üyeler, ayrı ayrı söz alarak sektörleriyle ilgili işletmelerinde yaşadıkları sorunları, görüş ve taleplerini aktardı.
KUTSO tarafından, üyelerin, şehrin, ihtiyaç ve talepleri yönünde çalışmalar yürütülmesi için, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) başta olmak üzere, ilgili tüm paydaşlara önerilerin iletildiği, üyelerin talep ve sorunlarının çözümü için gerekli takibin yapıldığı ifade edildi.
Lojistik sektörünün gelecekte çok önemli olduğunun vurgusunu yapan Esin Güral Argat, Kütahya’nın lojistik açıdan geliştirilmesine yönelik çalışmalarda KUTSO’nun görev aldığını ve paydaşlarıyla iş birliği içerisinde bu çalışmaların sürdürüleceğini belirtti. Ayrıca, işyerlerinin ihtiyacı olan KOBİ OSB’lerin KUTSO stratejik planı kapsamında olduğu bilgisini de paylaştı. Katılımlarından dolayı üyelere teşekkür ederek, talep ve görüşlerini KUTSO’ya iletmelerinin önemsendiğini ifade etti.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir