KÜTAHYA’DAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

529

Kütahya Valisi Ali Çelik, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından koordinasyonu sağlamak üzere Malatya’nın Doğanşehir ilçesine görevlendirildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, “Valimiz Ali Çelik, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından koordinasyonu sağlamak üzere Malatya’nın Doğanşehir ilçesine görevlendirildi. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Dualarımız sizlerle Valim.
Bu arada valimizin talimatlarıyla, ağır iş makineleri, kamyonlar, yükleyiciler Genel Sekterimiz Murat Koyak, Yol ve Ulaşım Müdür Vekili Mehmet Saraydar, İmar Kentsel İyileştirme Müdür Vekili Osman Gürbüz, 43 Kütahya İl Özel İdaresi personeli, arkadaşımızı Hatay’a üzere yola çıkardık. İnşallah kazasız belasız ulaşırlar. Devletimiz büyük, bugünleri de atlatacağız Aziz milletimize ve deprem bölgesindeki kardeşlerimize geçmiş olsun diyoruz. Allah olacaklardan korusun” dedi.
Diğer yandan İHH Kütahya İnsani Yardım Derneğinden bir grup arama kurtarma ekibi deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere yola çıktı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir