“Yağışlar ümitlendirdi”

235

İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, “Kışın en yoğun olduğu ocak ayında maalesef kış görmedik. Birkaç gündür meydana gelen yağışlar ile ümitlerimiz tekrar yeşerdi” dedi.

İl Genel Meclisinin şubat ayı oturumları İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz Başkanlığında başladı. Toplantı öncesi konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz; “Yağışlar için büyük bir beklenti içerisindeyiz. Tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde ve ilimizde iklimsel farklılıklar yaşıyoruz.
Kışın en yoğun olduğu ocak ayında maalesef kış görmedik. Birkaç gündür meydana gelen yağışlar ile ümitlerimiz tekrar yeşerdi. Rabbim şimdiye kadar alamadığımız yağışları inşallah şubat, mart, nisan aylarında nasip eder. Görünen o ki şubat ayı hava tahminleri şubat ayında bol yağış alacağımız yönünde.”


“İŞ MAKİNALARIMIZIN ALIMINI TAMAMLIYORUZ”
Bu 5 günlük toplantımızda da bu çalışmalarınızı 2023 yılı programı haline getireceğiz diyen İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, “Şubat ayı toplantılarının son gününde de bu yol, su ve kanal hizmetleri programımızı onaylayacağız.
Geçtiğimiz aylarda kararını aldığımız iş makinalarımızın birçoğunun alımını gerçekleştirdik. İki veya 3 tane eksiğimiz kaldı onlarında bu ay içerisinde geleceğini düşünüyorum. Mart ayı toplantılarında da bu araçların tanıtımını yapabiliriz.
Son olarak şunu söylemek istiyorum merkez ilçe köylerimizde ve diğer köylerimizde stabilize ve kumlama çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz” dedi.
Konuşmanın ardından gündemdeki maddelerin görüşülüp karara bağlanmasının ardından İl Genel Meclisinin şubat ayı ilk toplantısı sona erdi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir