Aşiyan Ajansın başkentteki Kütahya Buluşmasına üst düzey katılım

2553

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı İzmir Milletvekili Kütahyalı Hamza Dağ ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay ile çok sayıdaki Kütahyalı bürokratın katıldığı “Kütahya Buluşması” Aşiyan Ajans organizasyonuyla başkentte yapıldı.

Ankara’nın gözde mekanlarının birinde düzenlenen organizasyon, Aşiyan Ajans Organizatörü Ahmet Yılmaz’ın açılış ve selamlama konuşması ile başladı.

Kütahya’da birçok bölgede ve Ankara’da yıllardır düzenlediği organizasyonlarla birçok kesimi bir araya getiren ve toplumda sinerji oluşmasına önemli katkı sunan Yılmaz, bu kez Ankara’da siyasetin önde gelen isimlerini Kütahyalı bürokratlarla buluşturdu.  

Yılmaz’ın organizasyonuyla düzenlenen yemekli toplantıda konuşan Kütahyalı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, bu toplantı vesilesiyle hemşehrileri ile bir araya gelmekten son derece memnun olduğunu belirtti.

Her zaman hemşehrilerinin emrinde olduğunu dile getiren Dağ, Kütahya için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu sözlerine ekledi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay ise toplantının Kütahya lobisinin Ankara’da güçlenmesine katkı sunacağını söyledi.

Önsay, Kütahyalı bürokratlarını her zaman ve her konuda kendisine rahatlıkla ulaşabileceğini de kaydetti.

Dağ ve Önsay organizasyon için Yılmaz’a teşekkür etti.

Programda, Kütahya’ya fayda sağlayacak hususlar hakkında istişareler gerçekleştirilerek soru ve görüş alışverişinde bulunuldu.  Ankara’da görev yapan Kütahyalı bürokratlar ve memurlar Kütahya’ya fayda sağlayacak faaliyet ve çalışmalar hakkında Genel Başkan Yardımcısı Dağ ile görüşme fırsatı elde etti.

Programa Dağ ve Önsay’ın yanı sıra AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Pursaklar Belediye Meclis Başkan Vekili Meral Bozoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. Mustafa Altuğ Atalay, Ankara Akyurt İlçe Kaymakamı Metin Selçuk, Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( TKİ ) İşletme Daire Başkanı Erhan Özhan, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ ) Emlak Daire Başkanı Mehmet Akif Yakar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Kulluk, Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcısı Nazif Kocaçoban, Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Şeref Zeyrek, Mil Enerji Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, Aselsan Savunma Sanayi Endüstri Mühendisi Fatih Canbaz, Ankara Türk Telekom Müdürü Yaşar Aydoğdu, Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Lisesi Müdürü Yaşar Keskin,  Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzmanı Ünal Okumuş,  TRT Haber Muhabiri Rıdvan Altıner, TBMM Parlementer Danışmanları Derneği Başkan Vekili Ali Nihat İraz,  Milli Kütüphane İç Hizmetler Şube Müdürü Mustafa Kahraman, Mamak Fen Lisesi Müdürü Hacer Baştürk, Şehit Nuri Pamir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Rabia Akyüz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Fizyoterapist Betül Özkan,  Tavşanlı Zanaat Yapı Firma Sahibi Halil İbrahim Gülsever, Kütahya Yemek Vakti Firma Sahibi Ahmet Sarı, Kütahya Özkan İnşaat Firma Sahibi İnş. Müh. Mesut Özkan,  Kütahya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Enliçay ve İl Başkanı Sekreteri Ömer Çelik, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Özel Kalemi Muhammet Fatih Coşkun katıldı. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir