“Kütahya’mız gerçekten kültür ve sanat şehri”

3526

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, “Kütahya’mız gerçekten kültür ve sanat şehri. Birçok sanatçımız var. Bu sanatçılarımızdan özellikle fotoğraf sanatçılarımızın daha önceki sergilerde de şehrimizin tanıtılmasında ciddi katkıları olan birçok görüntüyü değişik vesilelerle sergiledik” dedi.

Kütahya Belediyesi ile Kütahya Evliya Çelebi Fotoğraf Derneği’nin iş birliğiyle düzenlenen “Kütahya’da Sonbahar” isimli fotoğraf sergisi, Kütahya Belediyesi Fuaye Alanı’ndan sonra Sera Alışveriş Merkezi’nde açıldı.
Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, “Kütahya’da Sonbahar” isimli fotoğraf sergisinin Sera AVM’deki açılışını gerçekleştirdi.
Açılışta konuşan Başkan Işık, “Kütahya’mız gerçekten kültür ve sanat şehri. Birçok sanatçımız var. Bu sanatçılarımızdan özellikle fotoğraf sanatçılarımızın daha önceki sergilerde de şehrimizin tanıtılmasında ciddi katkıları olan birçok görüntüyü değişik vesilelerle sergiledik. Emeği geçen tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Şehrimize değer katan herkesten Allah razı olsun. Bu tür hizmetlere vesile olmanın da çok önemli bir görev olduğu düşüncesiyle Belediyemiz, diğer kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız şehrimizin tanıtımı adına her türlü emeği sergiliyorlar. Bize de onlara destek olmak düşüyor” dedi.
Fotoğrafları tek tek inceleyen Belediye Başkanı Alim Işık, sergiyi ziyaret eden vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir