Başkent’te büyük Kütahya buluşması

2933

Ankara’da bulunan iş insanı, bürokrat ve memurlar Aşiyan Ajans organizasyonuyla bir araya geldi. Organizasyona katılan AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “İlimize fayda sağlayacak her türlü etkinlik ve organizasyonun her daim destekçisiyiz” dedi.

Kütahya ve Ankara’da Kütahya merkezli organizasyonlar düzenleyerek kentteki hemen her kesime ulaşmaya çalışan Aşiyan Aşans, bu organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, organizasyon için Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz’a teşekkür etti.

Ajans Organizatörü Ahmet Yılmaz, Ankara’da düzenlediği organizasyonla başkentteki Kütahyalı iş insanı, bürokrat ve memurları buluşturdu.

Burada bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz’a teşekkür etti.

İl Başkanı Önsay ile katılımcılara teşekkür eden Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz, Kütahya yararına olacak organizasyonlar düzenlemeye devam edeceklerini söyledi

Ankara’da görev yapan bürokrat, İş İnsanı ve Memur hemşehrilerimiz ile bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Önsay, organizasyonu şu ifadelerle değerlendirdi: “Kütahya’mıza katkı sağlayacak, ilimize değer katacak faaliyetlerde bulunulması amacı ile istişareler gerçekleştirildi, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. İlimize fayda sağlayacak her türlü etkinlik ve organizasyonun her daim arkasındayız, destekçisiyiz. Yıllardır Kütahya lobisi oluşturma amacıyla pek çok etkinliğe imza atan, Aşiyan ajans sahibi Ahmet Yılmaz kardeşimize teşekkürlerimi sunuyorum. Her şey Kütahya yüzyılı için.”

Organizasyona Kütahya AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Tarık Bahadır, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Emlak Daire Başkanı Mehmet Akif Yakar, Türkiye Kömür İşletmeleri ( TKİ ) İşletme Daire Başkanı Erhan Özhan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yaşlı Bakım Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Kulluk, Milli Eğitim Bakanlığından Ayfer Yıldırım, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Dr. Salih Demir, Türk Telekom Müdürü Yaşar Aydoğdu, Diyanet İşleri Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği Sosyal Medya Editörü Bilal Taşdemir, Mamak Fen Lisesi Müdürü Hacer Baştürk, Türk Şeker Satınalma Müdürü İsmail Gökçe,  Sayıştay Denetçisi Murat Akkaya, Sosyal Güvenlik Kurumu Teftiş Kurumu Başkanlığı Müfettişi Enes Dağ, Sosyal Güvenlik Kurumu Teftiş Kurumu Başkanlığı Müfettişi Ali Aslan Köse, Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzmanı Ünal Okumuş, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Uzman Talha Çelik, TBMM AK Parti Şanlı Urfa Milletvekili Ahmet Akay’ın Danışmanı Nasuh Kaya, Aselsan Savunma Sanayi Endüstri Mühendisi Fatih Canbaz, Öz Finans-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Saim Esken, Ankara Üniversitesi Veterinerlik Bölümü Öğrencisi Sefa Yavuz, Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı Yüksek Kurum Uzmanı Dr. Hasan Ali Çetin, Enerji Bakanlığı Elektrik Elektronik Yüksek Mühendisi Kamil Gündüz, TRT Muhabiri Rıdvan Altıner, E. Tarım Kredi Müdürü Necmi Canbaz, Türk Standartları Enstitüsü Kurumu Makine Mühendisi Özge Erden Özbey, Önceki dönem AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özbey, Kütahya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Enliçay, Kütahya Yemek Vakti Firma Sahibi işadamı Ahmet Sarı katıldı.

İl Başkanı Önsay ile katılımcılara teşekkür eden Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz, Kütahya yararına olacak organizasyonlar düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir