Kütahya markası Englısh House Türkiye’nin en iyisi seçildi

3357

Kütahya markası Englısh House Dil Okulları, tüm Türkiye’de üniversite öğrencilerine yapılan anket sonuçları ile Türkiye’nin en iyi dil okulu ve online eğitim platformu seçildi.

Englısh House Dil Okullarının kurucusu Hakkı Şahin, yapılan anket sonucu Türkiye’nin en iyi dil okulu seçilmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.

Ödül ve derecelerin gayretlerini artırdığını aktaran Şahin, şunları söyledi:  “Türkiye genelindeki şubelerimizin uyum içerisinde çalışması, Türkiye’de İngilizcenin konuşulamaması sebebiyle Oxford yayınları ile yapılan ortak eğitim müfredatı, öğrencileri İngilizceye 7 gün maruz bırakan yaklaşım ve kendi yayın ekibimizin hazırladığı kitaplar sayesinde bu başarıyı yakaladık. 15 yıldır kendi eğitim sistemimizle Türkiye’de dil öğrenmeyen kalmasın mottosuyla yaklaşık 100 kişilik Türk ve yabancı öğretmenlerimiz ile kendimizi her gün güncellemeye ve geliştirmeye devam ediyoruz.”

Dil eğitiminde teknolojiyi kullanmanın faydalarından da bahseden Şahin Kütahya’dan tüm Türkiye’ye açılan Englısh House markası ile gurur duyduklarını sözlerine ekledi.

Şahin, en iyi dil okulu ödülünü Ankara’da Hilton Otel’de düzenlenen törende Burcu Esmersoy’un elinden aldı. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir