İsaköy Spor Kulübü kuruluşunu kutladı

3574

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı İsaköy köyü bünyesinde çalışmaları yapılan ve resmi olarak kuruluşu tamamlanan spor kulübü Aşiyan Ajans desteğiyle organizasyon düzenledi.
Kütahya merkezde bulunan bir konakta faaliyet gösteren kulüp, kuruluşunu bir davetle kutladı.
Kulüp Başkanı Mehmet Küçük, Kütahya merkezde yaşayan birçok İsaköylü vatandaşın bulunduğunu, spor kulübünü de köy muhtarı ile köy sakinlerinin desteğiyle kurduklarını belirtti.

Amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu dile getiren Küçük, “Biz uzun zamandır köy sakinlerimizle birlikte il merkezindeki konağımızda bir araya geliyorduk. Burayı lokal olarak kullanıyorduk. Sonrasında gençlerimizin de isteğiyle spor kulübünü kurduk. Burada sportif faaliyetlerde bulunarak hem köyümüzü temsil edeceğiz hem de gençlerimizin sporla iç içe olmasına vesile olacağız. Emeği geçenlere ve davetimize katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Kulüp tarafından düzenlenen davete katılan AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay da Başkan Küçük ve kulüp üyelerine başarılar diledi.
Balıklı Mahallesinde bulunan kulüp konağındaki davete, İsaköy Spor Kulübü Başkanı Mehmet Küçük, Kütahya AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Cengiz, Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Okçu, Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü vekili Ercan Şirin, Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bilgisayar İşletmeni Muhammed Demir, Kütahya Demir Akaryakıt Firma Sahibi İşadamı Murat Demir, Kütahya KOSGEB İl Müdürü Halit Tonkuş, Kütahya İl Göç İdaresi Müdürü Hüseyin Demir, Kütahya Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz, Kütahya Yemek Vakti firma sahibi İşadamı Ahmet Sarı, Kütahya Zafer Gazetesi Muhabiri Ramazan Doğan, Kütahya Asya Mobilya Firma Sahibi İşadamı Fatih Gülseven ve İsaköy Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri,- Mehmet Kocabaş – Hüseyin Talha Koç – Kazım Küçük -Resul Kocabaş ve İsaköy Muhtarı Kadir Yeşil katıldı. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir