Çukurca’da toplu açılış töreni

273

Kütahya İl Özel İdaresi ve Çukurca Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen yatırımların açılışı Çukurca Belediyesi Şehit Veli Selçuk Parkı’nda yapıldı.
Çukurca beldesinde vatandaşın hizmetine sunulan tesislerin hayırlı olmasını dileyen Vali Ali Çelik, “Sayın Cumhurbaşkanımızın 2005 yılında başlattığı KÖYDES projesi kapsamında, şehirlerde var olan her şeyin köy, belde ve ilçelerimizde de var olacağına ilişkin açıklamasını müteakip çalışmalar devam ediyor. Kütahya’mızın il merkezinde olan hemen her şey bugün köylerimizde, beldelerimizde de yer alıyor. Açılışını yaptığımız tesislerin beldemize kazandırılmasında desteklerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı arz ediyorum” diye konuştu.
Yatırımlar hakkında katılımcıları bilgilendiren Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, sosyal, kültürel ve sportif tesislerini Çukurca halkının hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Çukurca ve Ilıcaksu Halı Sahası, Çukurca ve Ilıcaksu Düğün Salonu, Çukurca Belediyesi Şehit Veli Selçuk Parkı, Ilıcaksu – Çukurca yolu, Çukurca- Erikli yolu, Çukurca Göleti ve Sulama İkmal Projesi, yemekhane ve misafirhanenin açılışına Vali Ali Çelik’in yanı sıra Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Domaniç Kaymakamı Muhammed Furkan Okumuş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, protokol ve vatandaşlar katıldı.
FATMA SEZGİN AYDEMİR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir