Aşiyan Ajans’tan bir ilk daha

4060

Kütahya’da ve il dışında düzenlediği organizasyonlarla siyaset, kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirmeyi başaran Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz, şimdi de Kütahya’dan yetişen bürokrat ve siyasetçilerin tanınması için kolları sıvadı.

Kütahya’nın daha iyi yerlere gelebilmesi için Kütahyalıların siyaset ve bürokraside etkin olması gerektiğini her fırsatta vurgulayan Yılmaz, bu alanda bir ilke imza atarak Kütahya’dan yetişmiş isimlerin herkesçe bilinmesi amacıyla bir çalışma başlatıyor.
Ajans koordinatörü Yılmaz, çalışması ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Aşiyan Ajans olarak 2009 yılında Kütahya merkezde başlamış olduğumuz organizasyonlar ile ses getiren birçok etkinliğe imza attık. Büyük bir teveccühe mazhar olan etkinliklerimizi, Kütahya’mızın gelişmesi ve güzel ilimize her alanda katma değer sağlayacağı düşüncesiyle 2015 yılı itibarı ile Ankara’ya da taşıdık. Ankara’da gerçekleştirdiğimiz çeşitli organizasyonlar vesilesiyle, Kütahyalı hemşehrilerimizin birbiriyle tanışmasını, iletişimlerinin ve aralarındaki bağların güçlenmesine katkı sunmayı amaçladık. Aşiyan Ajans Koordinatörü olarak uzun süredir gerçekleştirdiğim etkinlikler vesilesiyle tanıştığımız, irtibatımızı güçlendirdiğimiz kıymetli hemşehrilerimizi siz değerli dostlarımıza, okurlarımıza tanıtmayı arzu etmekteyim. “Kütahyalı Hemşehrilerimizi Tanıyalım” başlığı ile çok yakında bu çalışmayı sizlerle paylaşacağım.” RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir