Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şubesi Yeni yerinde hizmete girdi

994

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şubesinin yeni hizmet binası 30 Ağustos Mahallesinde düzenlenen törenle hizmete girdi.
Hizmet binasının ahde vefanın tecellisi olduğunu belirten Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Beyazıt Yumuk; Kütahya Valiliği, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanlığı, Kütahya Belediyesi ile iş insanlarının katkılarıyla açılan hizmet binasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Konuşmasına şehit ve gazilere şükran ve minnetlerini sunarak başlayan Vali Ali Çelik, “Bu toprakları vatan yapan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Hayatta olan gazilerimize ve değerli ailelerine sağlık, huzur diliyorum” dedi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şubesinin yeni binasını Büyük Zafer’in 100. yılında hizmete sunmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını dile getiren Vali Ali Çelik, “Bu topraklardaki en önemli duygu birlik ve beraberlik. Bu ruhu ve birlikteliği gelecek nesillere anlatmaktan vazgeçmemek gerekiyor. Dernek faaliyetlerini çok önemsiyoruz. Dolayısıyla derneğimizin yapacağı çalışmalar, gayretler bizim bu mücadelemize ciddi katkılar sunacaktır. Yeni hizmet binasının Türk milletinin sonsuza kadar var olması için gerekecek her türlü çalışmanın bir parçası olacağına olan inancımız da tamdır” diye konuştu.
Tören, plaket takdimi ve açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sona erdi.
Açılış törenine; Vali Ali Çelik, Milletvekili Ahmet Erbaş, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Beyazıt Yumuk, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şube Başkanı Şaban Başoğul, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Ahmet Asım Okat ile gaziler ve davetliler katıldı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir