Belediye Kütahyaspor deplasmandan galip ayrıldı

820

Belediye Kütahyaspor, Sancaktepe deplasmanından Enes Nalbantoğlu’nun hat tricki, Tuncay Fındıkcı ve Ali Han Aydın golleri ile sahadan 5-1’lik farklı skorla galip ayrıldı.
Ligin 28. Haftasında, deplasmanda Sancaktepe Futbol Kulübü’ne konuk olan Belediye Kütahyaspor, sahada adım atmadık yer bırakmadı ve rakibini 5-1’lik skorla geçmeyi başardı.
Teknik Direktör İsmail Güldüren yönetiminde, Hasan Sürmeli, Erdinç Çepoğlu, Emrah Dağ, Tuncay Fındıkcı, Muhammet Arslantaş, Enes Nalbantoğlu, Talha Aydemir, Bilal Şeflek, İbrahim Konuksever, İsmail Kayalı ve Furkan Demir on biri ile başlayan Mavi Şimşekler, Enes Nalbantoğlu’nun hat trick yaptığı maçı 5-1’kazanarak yoluna emine adımlarla devam etti.
Gol perdesini maçın 22. dakikasında Enes Nalbantoğlu ile açan Belediye Kütahyaspor, 26. dakikada Tuncay Fındıkcı ve 41. dakikada yine Nalbantoğlu ile bulduğu gollerle soyunma odasına 3-0 önde girdi.
İkinci yarınının başında kendisinin 3’üncü, takımının ise 4. golünü atan Enes Nalbantoğlu, skoru 4-1’e taşıdı. Maçın uzatma dakikalarında oyuna sonradan giren Ali Han Aydın maçın skorunu belirleyen golü attı ve Belediye Kütahyaspor sahadan 5-1 galibiyetle ayrıldı. Mavi Şimşek aldığı bu galibiyetle puanını 52’ye çıkarttı. Şimşek, 2 Nisan 2020 Cumartesi günü Dumlupınar Stadyumunda Kahta 02 Sporu konuk edecek.
KÜTAHYA BELEDİYESİ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir