Milli Güreşci İbrahim Keser Kütahya Güreş İl Temsilciliğine Atandı

1830

Kütahya’da uzun yıllardır güreş antrenörlüğü yapan ve birçok sporcu yetiştiren milli güreşçi İbrahim Keser, Kütahya Güreş İl Temsilciliğine atandı.
Türkiye Güreş Federasyonu 5. Olağan Genel Kurulunda yapılan başkanlık seçimlerinde Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığına seçilen Şeref Eroğlu’nun tensipleriyle Güreş İl Temsilcisi İbrahim Keser oldu. Görevi, önceki dönem il temsilcisi Prof.Dr.Adnan Ersoy’dan devralan İbrahim Keser, Kütahya’da güreş sporuna katkı vermeye devam edeceğini belirtti.
Kütahya’da yaklaşık 15 yıldır güreş sporuna katkı sunan ve 5 yıldır da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde antrenörlük yapan milli güreşçi Keser, “Ata sporumuz güreşi çocuklarımıza, gençlerimize sevdirmek adına birçok çalışma yapmaktayız. Çalışmalarımız neticesinde birçok sporcu yetişmiş, birçok sporcumuz da katıldıkları müsabakalarda önemli başarılar elde etmiştir. İl temsilciliği görevi ile çalışmalarımızı daha da artıracağız. Değerli hocam Adnan Ersoy‘dan devraldığımız bu bayrağı en iyi şekilde taşıyacak ve yukarı çıkarmak için gayret göstereceğiz.” dedi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir