‘Şampiyonluğa en güçlü aday biziz’

2085

Belediye Kütahyaspor Sportif Direktörü Abdi Aktaş, şampiyonluğa en güçlü aday olduklarını, teknik heyetle birlikte transfer çalışmalarını da bu yönde sürdürdüklerini bildirdi.
Spor kamuoyunun merak ettiği bazı konulara açıklık getiren Aktaş, şunları söyledi: “Geçtiğimiz yılın gol kralı olarak Fethiyespor’dan transfer edilen ancak sakatlığı dolayısıyla henüz Antrenmanlara çıkamayan Anıl Gir’i takımda tutmak istiyoruz. Anıl, mavi lacivertli formamızı giymek için can atıyor. Büyük bir sabırsızlıkla yeşil sahalara dönmek istiyor. Biz de kendisiyle uzun yıllar çalışmak istiyoruz. Şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisiyiz. Teknik ekibimizle birlikte transfer çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Devre arasında zayıf ve eksik bölgelerimize transfer yapacağız. Altyapıdaki futbolcuları da takip ediyoruz. Yetenekli Kütahyalı futbolcuları takımımıza kazandırıp profesyonel yaparak alt yapıdaki gençlerimize sahip çıkacağız. Kadro sayımızdan dolayı devre arasında olmasa bile yeni sezon planlamasında alt yapıdan futbolcularımız mutlaka A takımızda olacak.”
Antalya’da 10 gün sürecek devre arası kampına geçtiğimiz günlerde girdiklerini de kaydeden Aktaş, kampta 31 Aralık’ta ve 5 Ocak’ta iki hazırlık maçı oynayacağız. Rakipler maçlardan bir gün önce belli olacak. Belediye Kütahyaspor olarak “o sene bu sene” parolasıyla şampiyon olmak İçin elimizden geleni yapacağız” dedi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir