Uygulama mutfağı açıldı

3360

Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi (TUBİF) bünyesinde, 2018 yılında kurulan ve 2019 yılında ilk öğrencilerini almaya başlayan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü uygulama mutfağına kavuştu.
DPÜ Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde açılış heyecanı yaşandı. İlçede 2 yıllık Meslek Yüksek Okulu’ndan sonra 2015’te 4 yıllık fakülte olarak eğitime başlayan ve 2018-2019 eğitim yılında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünü açan fakültede Uygulama Mutfağının açılışı Kütahya ve Tavşanlı protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.
Programa Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, DPÜ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Kütahya Emniyet Müdürü Necmettin Koç, İl Jandarma Komutanı Alb. Murat Kırbaç, Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, Belediye Başkan Vekili İsmail Aka, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Akar, İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan, üniversitenin öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
DPÜ Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ağca’nın bilgilendirmesiyle başlayan programda açılış kurdelası kesildi ve öğrencilere eğitim yaşamlarında başarılar dilendi.
ŞENAY AYDEMİR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir