MHP Milletvekili Erbaş’tan açık çağrı Sorun ve taleplerinizi iletin

5654

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, 2022 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanununun Plan Bütçe komisyonunun görüşmeleri öncesi, Kütahya Valisi Ali Çelik olmak üzere, Belediye Başkanlarına, İl ve ilçelerdeki Esnaf ve Ticaret Odası Başkanlarına ve STK temsilcilerine bir mektup yazarak Kütahya’nın sorun ve taleplerini kendisine bildirmelerini istedi.
Kütahya’nın sorunlarının takipçisi olacağını ifade eden Milletvekili Erbaş, uyum içinde yapılacak tüm çalışmaların Kütahya’ya çok ciddi katkılar sağlayacağını söyledi.

KÜTAHYA’YA ÇOK CİDDİ KATKI SAĞLAYACAK
Kütahya’nın sorun ve taleplerini en iyi şekilde çıkartmak adına destek isteyen MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya Valisi Ali Çelik olmak üzere, Belediye Başkanlarına, İl ve ilçelerdeki Esnaf ve Ticaret Odası Başkanlarına ve STK temsilcilerine göndermiş olduğu mektupta şu ifadelere yer verdi;
“2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunun Plan Bütçe Komisyonundaki görüşmeleri bu hafta başlıyor. Devletimize, milletimize ve Kütahya’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum. İlimizin ve ilçelerimizin problemleri, beklentileri ve projeleri ile ilgili her konuda milletimizin yanında olduğumu ifade etmek istiyorum. Sorunlar ve talepler konusunda şahsımı bilgilendirmenizi bekliyorum. Bütün konuların takipçisi olacağımı bilmenizi isterim. Uyum içerisinde gerçekleşecek olan çalışmaların Kütahya’mıza ve ilçelerimize çok daha ciddi katkılar sağlayacağına inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle çalışmalarınızda başarılar dilerim.”
HABER MERKEZİ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir