Kütahya Kendin Yap Atölyeleri Yaz Etkinlikleri Başladı

1954

Zafer Kalkınma Ajansı desteğiyle İl Millî Eğitim Müdürlüğü binasında kurulan Kütahya Kendin Yap Atölyeleri istasyonları kapılarını öğrencilere açtı.
“Kütahya Kendin Yap Atölyeleri Yaz Etkinlikleri”nin ilk gününde öğrencileri atölyelerde ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, öğrencilerin yaptığı çalışmaları inceledi.
Atölyelerde görevli öğretmenlerden bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, atölyelerin öğrencilerin somut öğrenmesinde önemli yerinin olduğunu belirterek bu tür çalışmalarla öğrencilerin hem daha kolay ve kalıcı öğrenmeye kapı araladıklarını hem de yeteneklerini ortaya koymak için bir fırsat elde ettiklerini belirtti.
Yaz etkinliklerinin verimli bir şekilde geçmesi temennisini dile getiren İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, yaptıkları çalışmalar konusunda öğrencilerle sohbet etti, çalışmalarda kolaylıklar diledi.
Hafta içi 5 gün 9.00-16.10 saatleri arası düzenlenecek olan “Kütahya Kendin Yap Atölyeleri Yaz Etkinlikleri” 27 Ağustos tarihine kadar devam edecek.
Yaz etkinlikleri kapsamında ilk öğrenci grubu ile dersler 09-13 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Diğer öğrenci grupları ise kendi haftalarında aynı saat aralıklarında etkinliğe katılacaklar.
ŞENAY AYDEMİR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir