Çamlıcaspor’dan örnek kampanya

2884

Kütahya Çamlıcaspor kulübü Türkiye’de son günlerde meydana gelen orman yangınları nedeniyle fidan dikimi kampanyası başlattı. Kulüp başkanı Hasan Okçu, 2021-2022 sezonunda atacakları her gol için bir fidan dikeceklerini açıkladı
Türkiye’de son günlerde meydana gelen orman yangınları sonrasında Türkiye genelinde büyük spor kulüpleri fidan dikimi kampanyası başlattı. Kampanya büyümeye devam ederken, Kütahya Çamlıcaspor’dan da adına yakışır destek geldi. Kütahya Çamlıcaspor kulübü başkanı Hasan Okçu, 2021-2022 sezonunda atacakları her gol için bir fidan dikme kararı aldıklarını vurguladı.

ORMANLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM
Son dönemlerde çıkan yangınlarla Türkiye’nin adeta ciğerlerinin yandığını ve bu duruma çok üzüldüklerini ifade eden Başkan Okçu, Türkiye genelinde spor kulüpleri tarafından başlatılan kampanyaya duyarsız kalamadıklarını ve Kütahya genelinde de ilk adımı kendilerinin attıklarını vurgulayarak “Bizler Çamlıcaspor olarak bu kampanyaya asla duyarsız kalmazdık. Yönetim kurulumuzla birlikte hemen bu durumu görüşerek kendi gücümüz doğrultusunda kararımızı aldık. İnşallah 2021-2022 sezonunda atacağımız her gol için bir fidan dikeceğiz. Bunu da büyük bir gururla, heyecanla gerçekleştireceğiz. Bizler ormanlarımıza sahip çıkıp en iyi şekilde korumalıyız” dedi.

FİDANLARIMIZI BÜYÜK BİR HEYECANLA DİKECEĞİZ
Kütahya Çamlıcaspor kulübü başkan vekili Mustafa Sorkun ise bu kampanyanın aynı zamanda sembolik olduğunu ve ellerinden geldikçe fidan dikmeye gayret göstermeleri gerektiğini belirterek “Bizler bu sezon 1. Amatör Kümede mücadele vereceğiz. Aynı zamanda futbol okulumuzda alt yapı çalışmalarımız hızla devam ediyor. 2021-2022 sezonunda hemen hemen tüm kategorilerde mücadele etmek istiyoruz. Atacağımız her gol içinde büyük bir heyecanla fidanlarımızı dikeceğiz. İnşallah bu yangınlar en kısa sürede biter ve ormanlarımız yok olmaz. Bu kararın alınmasında emeği geçen tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza, antrenörlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ederiz” dedi.
HABER MERKEZİ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir