KOSBiAD’da görev değişimi

593

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi İş Adamları Derneğinde yapılan genel kurul ile görev değişimi yaşandı.
KOSBİAD 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında, Emin Yüce iki dönem yürüttüğü Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Bayram Gürcü’ye devretti.
2014 yılında ilk temelleri atılan ve 2021 yılı itibariyle Kütahya Organize Sanayi Bölgelerinde faaliyet gösteren 50 yatırımcı üye ile faaliyetlerine devam eden KOSBİAD ( Kütahya Organize Sanayi Bölgesi İş Adamları Derneği) kurulduğu günden bu yana Kütahya Organize Sanayi Bölgelerinde birlik ve beraberlik temasıyla, ortak sorunlara, ortak çözüm anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor. Derneğin, gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında, iki dönem yürüttüğü Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Bayram Gürcü’ye devreden Emin Yüce, şunları söyledi: “Derneğimiz kurulduğu günden bu yana Kütahya Organizelerimizde birlik ve beraberliğin sağlanması, ortak menfaat ve çözümlerin üretilmesi ve Kütahya’mızda yatırımcıların aradıkları daha gözde organizeler için çalışmalar yapmaktadır. Derneğimiz KOSBİAD, üyeler arasındaki tesanüt ve dayanışmanın temini ile onların müşterek ekonomik, sosyal ve kültürel sorunlarının çözülmesine yardımcı olmak, ticari münasebetlerin en iyi ve en verimli şekilde devamını sağlamak suretiyle ülke ekonomisinin gelişmesine katkı sağlamayı da amaçlamaktadır. Değerli dernek üyelerimizin seçimleri neticesinde iki dönem yürüttüğümüz Yönetim Kurulu Başkanlığımız süresince, bu ortak amaçlar ışığında üyelerimize; personellerin bilgilerini arttırıcı eğitimler vererek, OSB’lerimizin kalifiye personel ihtiyacını karşılamaya çalıştık. İnsan kaynakları konularında araştırma ve geliştirme yaparak, özellikle usta yetiştirme konularında olanakları araştırıp üyelerimizle paylaştık. Ayrıca Türkiye İş Kurumu, Üniversiteler, MEB, Belediye, Zafer Kalkınma Ajansı, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör kuruluşları ile proje çalışmaları gerçekleştirdik. Bu projelerde aktif görevler üstlenerek, yatırımcı, sanayici ve yöneticilerimizin daha iyi şartlarda üretimlerine devam etmelerini sağlamaya gayret ettik. Derneğimize üye 50 yatırımcımızla yönetimi bizlerden devralan Bayram Gürcü yönetiminde, daha da büyüyerek ülkemize, bölgemize ve şehrimize faydalı olmaya devam edeceğiz. Bayram Gürcü’ye devrettiğimiz bayrağın derneğimiz adına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, derneğimize katkı sağlayan tüm üyelerimize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.” dedi.
Derneğin 4. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütmek üzere KOSBİAD bayrağını Emin Yüce’den devralan Bayram Gürcü ise şöyle konuştu: “Kurulduğu günden bu yana ülkemiz, bölgemiz ve şehrimiz için faydalı birçok çalışmaya imza atan KOSBİAD için yeni dönemde değerli üyelerimizin seçimiyle yönetime gelmek bizler için büyük bir gurur ve onurdur. Yeni yönetim olarak bayrağı devraldığımız noktadan daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız.”
Yeni yönetimde Bayram Gürcü Yönetim Kurulu Başkanı, Tuğrul Baran ve Mahmut Öztaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları olarak göreve gelirken Fatih Aydın Sayman, Kemal Emre Olçar Genel Sekreter, Mustafa Yenipazar, Mustafa Ceylan, Veli Berk Sun ve Hatice Tunç yönetim kurulunda görev alacak diğer isimler oldu.
ŞENAY AYDEMİR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir