Mavi Şimşekler 66’dan vurdu

1655

Misli.com 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Belediye Kütahyaspor, evinde ağırladığı Yozgatspor 1959’u 1-0 mağlup etti. İl plakası 66 olan Yozgatspor’a karşılaşmanın 66’ıncı dakikasında gol kaydedildi.
Dumlupınar stadında oynanan karşılaşmaya Belediye Kütahyaspor Doğukan Özçimen, Murat Demirezen, Emrah Dağ, Enes Nalbantoğlu, Tuncay Fındıkçı, Güven Güneri, Ahmet Üner, Erdem Onur Beytaş, Emir Miray Köksal, Fatih Aydın ve Alican Tez ile çıktı.
Yozgatspor 1959 ise Bilal Karataş, Yunus Emre Çabuker, Ali Kaan Şahanbaz, Ercan Karaca, Tayfun Bebek, Uğurcan Gülay, Murat Mercan, Akın Arıcan, Emir Akay, Burak Aydın ve Fatih Emircan ile sahaya çıktı.
Dumlupınar Stadyumunda Yozgat 1959’u ağırlayan Belediye Kütahyaspor, 90 dakika boyunca etkili oyunu ile rakibine üstünlük kurdu.
Aytaç Geçgel’in yönettiği karşılaşma, 66’ıncı dakikada Alican Tez’in attığı golle Belediye Kütahyaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
MAÇTAN DAKİKALAR:
İlk yarının 20.dakikasında Yozgat 1959 FK oyuncularından Murat Mercan sarı kart aldı. Gol yollarındaki arayışlarını sürdüren Belediye Kütahyaspor etkili ataklar yaparak maçın 22.dakikasında Güven Güneri tarafından yapılan atak Enes Nalbantoğlu’nun vuruşu ile kalecide kaldı. Dakika 26.da Belediye Kütahyaspor oyuncularından Tuncay Fındıkçı sarı kart alarak maça devam edildi. Etkili ve baskılı futbolunu sürdüren Belediye Kütahyaspor, 41.dakikada Enes Nalbantoğlu’nun sol kanattan attığı topu Güven Güneri karşıladı ve top direkten döndü. Karşılıklı iki takımında gol arayışları devam ederken ilk yarıyı önde kapatmak isteyen Yozgat 1959 FK maçın 44.dakikasında Akın Mercan’ın geliştirdiği atağı Tayfun Bebek karşıladı fakat top auta çıktı. İlk yarı son bulurken iki takımda ağlarında golü göremedi.
İkinci yarıda da etkili ve baskın futbolunu devam ettiren Belediye Kütahyaspor maçın 48.dakikasında kornerden gelen Ahmet Üner’in şutu ile top kaleden döndü. Maçın 57. Dakikasında Yozgatsporlu oyuncu Akın Arıcan tarafından çekilen şutu Belediye Kütahyaspor kalecisi gol olmasına izin vermedi.
Maçın son 30. Dakikasında Belediye Kütahyaspor da yapılan oyuncu değişikliği ile Enes Nalbantoğlu çıktı yerine Muhammet Enes Gök girdi.
Gol arayışları devam eden Belediye Kütahyaspor ilk golü maçın 66. Dakikasında Erdem’in sağ kanattan yaptığı asisti Alican Tez ile gole çevirdi. Skoru 1-0 yapan Belediye Kütahyaspor etkin oynamaya devam ederken maçın 69. Dakikasında Yozgat 1959 FK oyuncu değişikliği yaparak Murat Mercan’ı oyundan alıp yerine Arif Bostancı geçirdi.
Skoru beraberliğe taşımak isteyen Yozgat 1959 FK oyuncularından Ercan Karaca sarı kart gördü.
Dakika 73 de Belediye Kütahyaspor oyuncu değişikliği yaparak Onur Erdem yerine Alihan Aydın devam etti.
Dakika 71 de sarı kart gören Yozgat 1959 FK oyuncusu Ercan Karaca oyuncu değişikliği ile çıkarak yerine Selim Öztürk girdi.
Maçın 82. Dakikasında oyuncu değişikliği ile Belediye Kütahyaspor’un oyuncularından Alican Tez’in yerine giren Bora Taşdemir 83.dakikada sarı kart gördü. Belediye Kütahyaspor’un önemli oyuncularından olan Güven Güneri oyuncu değişikliği ile çıkarak yerine Adem Hakan Ali Denizer girdi.
Beraberlik yakalamak isteyen Yozgat 1959 FK maçın 89.dakikasında oyuncu değişikliğini kullanarak Yunus Emre Çabuker çıkarak yerine Beytullah Ersoy girdi.
TFF Misli.com 3. Lig 2. Grup da mücadele eden Belediye Kütahyaspor, 25. Haftada karşılaştığı Yozgat 1959 FK’yı kendi evinde maçın 66.dakikasında Alican Tez’in golü ile 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa tam gaz devam dedi.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir