“Daha kısa zamanda normal bir düzene kavuşabiliriz”

464

Rektör Kavuncu, vatandaşlarımızın gösterdiği özen ve dikkate bağlı olarak, “Böyle devam etmesi dahilinde, daha kısa zamanda normal bir düzene kavuşabiliriz.” dedi.
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Cem Algın ve Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi ile birlikte T.C. Sağlık Bakanlığı Kütahya İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleşen koordinasyon toplantısına katıldı. Kütahya’daki sağlık hizmetleri konusunda gerçekleşen koordinasyon toplantısı sonrası açıklama yapan KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, “Pandemi döneminde, yani şu anda yeni bir aşamaya girildi. Halkımızın desteğine çok teşekkür ediyoruz. Ancak bu desteğin ve önlemlerin dikkatlice, hassasiyetle devam edebilmesi çok önemlidir. Çünkü hayatın normale dönmesi; ticari hayatın, eğitim hayatının, üniversite yaşamının vatandaşlarımızın gösterdiği özen ve dikkate bağlı. Böyle devam etmesi dahilinde, daha kısa zamanda normal bir düzene kavuşabiliriz” dedi.
Toplantıda; Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Büber ve T.C. Sağlık Bakanlığı KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Uzm. Dr. Sabahattin Altıntaş yer aldı.
KSBÜ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir