Gölcük Mesire Yeri Yürüyüş ve Bisiklet Parkuru Tamamlandı

499

Simav’daki en kapsamlı mesire yerlerinden biri olan ve Gölcük Yaylasında yer alan Gölcük Mesire Yeri; Simav’da yaşayan vatandaşların ve çevre illerden gelen ziyaretçilerin uğrak yeri olmayı sürdürüyor. Küçük bir krater gölünden adını alan Gölcük, ender güzellikte bir doğaya sahip. Bu nedenle de yaşamlarını sağlıklı bir şekilde yürütmek, spor yapmak ve şehrin koşturmasından kurtulmak isteyenler için bir kaçış yeri oluyor.
2020 Yılı yatırım programında olan ve yıl içerisinde Simav Orman İşletme Müdürlüğü tarafından; Söğüt Orman İşletme Şefliği Gölcük A tipi mesire yerinde yapımı tamamlanan bisiklet ve yürüyüş parkuru, Bölge Müdürü Hasan Keskin, Simav Orman İşletme Müdürü Osman Aksoy ve İşletme Şeflerinin katılımı ile incelendi.
Bölge Müdürü Hasan Keskin; 2 bin 880 metrelik bisiklet ve yürüyüş parkuru çalışmaları hakkında Simav Orman İşletme Müdürü Osman Aksoy’dan bilgiler aldı.
Bölge Müdürü Keskin; Gölcük Mesire Yeri’nin tertemiz havası, muhteşem doğası, yürüyüş parkurları, piknik alanları ile ziyaretçilerin uğrak yeri olduğunu belirtti. Keskin; Mesire Yerinin aynı zamanda trafik kaynaklı hava kirliliği etkilerinin azaltılmasında, beden ve ruh sağlığının korunmasında, çevre koruma bilincinin geliştirilmesi ve kent estetiğine katkı sağlanmasında da büyük önem taşıdığını dile getirdi. Emeklerinden dolayı Simav Orman İşletme Müdürü Osman Aksoy ve İşletme Şeflerine teşekkür eden Bölge Müdürü Keskin, çalışmalarında tüm ekibe başarılar dileyerek, Simav’dan ayrıldı.
AHMET SARI




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir