Yeniden Refah Heyeti Kütahya’da

5197

Yeniden Refah Partisi Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin’in önderliğinde Genel Başkan Yardımcılarının da aralarında bulunduğu parti yöneticileri Kütahya ve ilçelerinde vatandaşları dinlemek üzere kente geldi.
YENİDEN REFAH PARTİSİ HEYETİ KÜTAHYA’DA
Yeniden refah Partisi genel merkez tarafından görevlendirilen STK’lardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı, Tanıtım Medya Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz, MKYK Üyesi Abdülkadir Yılmaz Kütahya’ya geldi.
Kütahya’da görev yapan gazetecilerle ile bir araya gelen heyet adına konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, parti olarak her an sahada olduklarını ve vatandaşın dertlerini dinlediklerini söyledi.
“KÜTAHYA’DA EN BÜYÜK SORUN İŞSİZLİK”
Gündeme dair açıklamalarda bulunan Çolak, şunları kaydetti: “Şu anda algı diye bir şey kalmadı, bizi tanıyorlar, bizi biliyorlar. Her gittiğimizde de bekliyorlar. Sizi arazide gördük ya diyorlar. “Allah’a Şükür birileri bize sahip çıktı bunu gördük” diyorlar. Tam tersi algı bizim lehimize dönüşmeye başladı. Şu anda en büyük sorun işsizlik, bunun için hamleler yapıyoruz. Kütahya emekliler şehri, Anadolu hep böyle, bunun için yatırımı ki sanayi bölgesi Eskişehir ile beraber Sanayi’yi artırmak için büyük hamleler yapıyoruz. Yatırımlardan en büyük payı alacak olan il Kütahya olacak inşallah, bunu da samimiyetimle söylüyorum.”
DAVUTOĞLU’NA ELEŞTİRİ
Genel siyaset ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Çolak “Ahmet Davutoğlu diyor ki; İstanbul sözleşmesi ile ilgili “Bu Türkiye’ye benim kazandırdığım en büyük kazanım odur” ben şimdi buradan soruyorum. Ahmet Davutoğlu hep mi Tayyip Erdoğan suçluydu. Buldunuz bir günah keçisi Tayyip Erdoğan’a vuruyorsunuz da vuruyorsunuz. Doğruları söyleyeceksin, yapamadıklarını eleştireceksin. Sen bu ülkede yıllarca 10 yıla yakın Dışişleri bakanlığı yapmadın mı? Sen Ahmet Davutoğlu bu ülkede Başbakanlık yapmadın mı? O zaman her iş güzeldi de şimdi ne oldu? niye o zaman itiraz etmedin. İlk yılda kalkıp ta buna itiraz etmedin. Sen neden ilk gün postanı koyamadın. Şimdi ters düştüm menfaatine şimdi geldin bunu konuşuyorsun” dedi.
“BU ÜLKEYİ BABACAN MI KALKINDIRACAK?”
“Ali Babacan’a gelince Faiz ekonomisi, ne diyor, ama benim Avrupa’da öyle sıkı dostlarım var ki diyor, ben iktidara geldiğim zaman daha düşük faizle krediler alacağım diyor. Bunun kalkınması da bu, ya bu ülke faizden battı. O daha düşük alacakmış. Proje bu, Ali Babacan bir röportajında soruyorlar. Irak’ta bombalar var. Müslümanlar, İnsanlar ölüyor. Beni ilgilendirmez diyor. Irak’a atılacak ilk bombadan hazineye girecek olan ilk dilim ilk bombanın ilk dilimi sekiz buçuk milyar doları bilirim ben diyor. Bu zihniyette olan bir insan bu ülkeyi mi kalkındıracak. Beni ilgilendirmiyor diyor nasıl ilgilendirmiyor” ifadelerini kullandı.
“HER ZAMAN SAHALARDA OLACAĞIZ”
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Osman Gezgin ise parti heyetini Kütahya’da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek sadece seçim zamanlarında değil her zaman çalışan bir parti olduklarını, vatandaşın sorunlarını dinleyerek çözüm üreteceklerini belirtti.
Heyet, il merkezi ve ilçelerde sivil toplum kuruluşu ile esnaf ziyaretleri de yaptı.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir