“Tesisimizde yaklaşık 3 milyon 100 bin adet maske üretildi”

651

Belediye Başkanı Alim Işık; “Maske üretim tesisimizde gerek çocuk ebatı gerekse yetişkin ebatı olmak üzere değişik boyutlarda ve renklerdeki maske üretimimizi çeşitlendirmiş durumdayız. Tesisimizde kurulduğu günden bu yana yaklaşık 3 milyon 100 bin adet maske üretildi” dedi.
Belediye Başkanı Alim Işık, Kütahya Belediyesi ve SİMPAŞ A.Ş’nin Maske Üretim Atölyesini ziyaret etti.
Covid-19 hastalığından en çok ihtiyaç duyulan kişisel koruyucu maskelerin uluslararası standartlara uygun bir şekilde üretildiği Maske Üretim Atölyesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Alim Işık, burada tesisin işleyişi ile ilgili yöneticilerden detaylı bilgi aldı.
Yetişkin ve çocuklar için kişisel maske üreten tesisin üretim alanlarını da gezen Başkan Işık, tesis çalışanlarından bilgiler aldı.
Maske Üretim Atölyesinin kurulduğu günden bugüne yaklaşık 3 milyon 100 bin maske üretildiğini söyleyen Belediye Başkanı Alim Işık; “Tek vardiyalı olarak çalışmalarına devam eden maske üretim tesisimizde gerek çocuk ebatı gerekse yetişkin ebatı olmak üzere değişik boyutlarda ve renklerdeki maske üretimimizi çeşitlendirmiş durumdayız. Tesisimizde kurulduğu günden bu yana yaklaşık 3 milyon 100 bin adet maske üretildi. Bunun 270 bin adeti belediyemiz ve iştiraklerinin hibe yoluyla alındı, 2 milyon adede yakını nakit para karşılığı satıldı, 50 bine yakını da özellikle Belediye Kütahyaspor logolu maskeler başta olmak üzere şehrimizin üç farklı noktasında açtığımız stantlar da satıldı.
Bu zorlu süreçte Kütahya’yı başka illerin eline baktırmadığımızı ve önemli bir görevi ifa ettiğimizi düşünüyorum. Standart kalitenin oldukça üzerinde uluslararası standartlara uygun bir üretim yapıyoruz. Hizmetlerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
AHMET SARI




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir