Başkan Işık; “Firmalarımız üretimlerine devam ediyor”

634

1. Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Alim Işık: “1. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan firmalarımız şehrimizin yüz akı olacak şekilde üretimlerine neredeyse tam kapasite olarak devam ediyorlar” dedi.
Belediye Başkanı Alim Işık, 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) incelemelerde bulundu.
Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Alim Işık, ilk olarak OSB Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, Yönetim Kurulu Başkan vekili Emin Yüce ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kamil Olçar, Ömer Aşman ve Bölge Müdürü Veli Yılmaz ile bir araya gelen Belediye Başkanı Alim Işık, Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu’ndan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten OSB yönetimi Başkan Işık’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

“FİRMALARIMIZ NEREDEYSE TAM KAPASİTE ÇALIŞIYOR”
OSB Bölge Müdürlüğü ziyaretinde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alim Işık; “Haftalık saha ziyaretleri kapsamında 1. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüz ve burada işyeri olan iş insanlarımızı ziyaret ediyoruz. Öncelikle gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalardan dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Tolga beye teşekkür ediyorum. 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan firmalarımız şehrimizin yüz akı olacak şekilde üretimlerine neredeyse tam kapasite olarak devam ediyorlar. Bizde belediye olarak 1. OSB ve 2. OSB’nin altyapısında varsa yapılması gerekenler konusunda elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. En son 1. OSB giriş yolu genişletme çalışmasını gerçekleştirdik. Ayrıca burada aydınlatma ile ilgili proje çalışmalarımız da devam ediyor. Bu vesileyle herkese sağlıklı başarılı bir üretim yılı diliyorum” dedi.
Başkan Işık, daha sonra Ceylan Tekstili ziyaret etti. Ziyarette fabrikanın yetkilisi Mustafa Ceylan ve Yunus Ceylan tarafından karşılanan Belediye Başkanı Alim Işık, personelle görüştü, üretim alanlarını gezdi.
Son olarak Bemka Tekstili ziyaret eden Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, ziyarette fabrika yetkilisi Oğuz Seçen ile görüşerek işleyiş ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
ŞENAY AYDEMİR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir