Göbel Termal Tesisleri artık bir kaplıca olmaktan çıktı

1885

Tavşanlı’nın gözbebeği Göbel Termal Tesisleri artık bir kaplıca olmaktan çıktı ve sosyal yaşam ve turizm merkezi haline dönüştü. Gerek konaklama gerekse tesisleşme açısından gelen misafirlerin adeta hayran kaldığı Göbel Termal Tesisleri’nde yatırımlar hız kesmiyor.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Göbel Termal Tesisleri’nde hizmet yelpazesinin her geçen gün daha da genişlediğini söyleyerek, “Hayata geçirdiğimiz büyük bütçeli yatırımlarla Göbel Termal Tesisleri; lüks konaklama imkanları, şifalı suyu, saunası, hamamı, havuzların yanı sıra park ve peyzajıyla da adeta bölgemizin incisi haline geldi. Bu dönemde de burayı ihya edecek yatırımları hayata geçiriyoruz” dedi.

BUTİK OTEL HİZMET YELPAZESİNİ GENİŞLETECEK
Konaklama çeşitliliğinin arttırılması amacıyla projelendirilen butik otel için temel atma aşamasına gelindiğini vurgulayan Başkan Güler oteli hızla tamamlayıp önümüzdeki yıl hizmete açmayı planladıklarını kaydetti.
Başkan Güler, “Göbel Termal Tesisleri’ne yapacağımız butik otelin temel açma, hafriyat işleri tamamlandı. Geçen hafta itibariyle de grobeton atımı, Pazartesi itibariyle de temeldeki demirlerin döşenmesi başladı. Önümüzdeki günlerde de temel betonunu atacağız. Butik otelimizi önümüzdeki yıl bu dönemde bitirerek halkımızın hizmetine almayı hedefliyoruz. Bu manada müteahhit arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Verdiğimiz taahhütler çerçevesinde parasal olarak kendilerini hiçbir zaman sıkıntıya sokmayacağız” diye konuştu.

BUNGALOV TARZI YAPILAR İNŞA EDİLECEK
Belediye Başkanı Mustafa Güler hem ilçe ekonomisine katma değer sağlamak hem de bir sosyal alan oluşturmak amacıyla Göbel Termal Tesisleri’ne kamp amaçlı bungalov tarzı yapılar inşa edeceklerini söyledi.
Başkan Güler, “Göbel Termal Tesisleri’mizde önemli bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyoruz. Piknik bölümünden Kurt Dede’ye uzanan alan içerisinde kamp amaçlı bungalov tarzı yapılar inşa edeceğiz. Proje çalışmalarında son aşamaya geldik. Bungalovların nasıl yerleşeceği ve sosyal yaşam alanlarının konumu ile ilgili çalışmaları da bitirdiğimizde ihale aşamasına geçmiş olacağız. 10-15 günlük süreç içerisinde proje çalışmalarını tamamlayıp maliyet hesabını çıkaracağız ve önümüzdeki günlerde de ihaleye çıkmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

YENİ SOSYAL TESİS 2 AY İÇERİSİNDE HİZMETE GİRECEK
Göbel’de yapılan yenin sosyal tesisin de 2 ay içerisinde hizmete gireceğini duyuran Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Göbel’de başlattığımız sosyal tesis inşaatımız da sona geldik. Şu an itibariyle tabandan ısıtmayla ilgili çalışma yürütüyoruz. 2 ay içerisinde burayı tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. Bu tesislerimizi kendi personelimiz ile yaptık. İlçemize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
ŞENAY AYDEMİR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir