KSBÜ’de de akademik yıl uzaktan eğitimle başlıyor

976

Türkiye genelinde olduğu gibi KSBÜ’de de akademik yıl uzaktan eğitimle başlıyor.
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Senato Kararları doğrultusunda Ekim ayı boyunca uzaktan eğitimle devam edilecek. Salgının seyrine göre Kasım ayı için tekrar değerlendirme yapılacak.
Türkiye genelinde olduğu gibi KSBÜ’de de akademik yıl uzaktan eğitimle başlıyor. Çıkan kararlarda, “2020 -2021 eğitim- öğretim yılının birim akademik takvimlerinde belirtildiği şekilde 5 Ekim’de başlamasına ve Ekim ayı boyunca uzaktan eğitimle devamına; Kasım ayı itibariyle üniversitemizdeki eğitim- öğretim planlanmasının pandemi sürecine göre yeniden değerlendirilmesine…” denildi.

REKTÖR KAVUNCU: “SAĞLIK ÖNCELİYİMİZ”
Kararlarla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, “Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2020-2021 eğitim- öğretim yılı güz yarıyılı öğretim süreçleri ile ilgili öğrencimiz, personelimiz ve halkın sağlığını önceleyerek aldığımız senato kararlarımız doğrultusunda ilimizde ve ülkemizde pandemi ile ilgili artan risk üzerine Ekim ayında tıp intern öğrencilerimiz hariç uzaktan eğitim ile başlıyoruz. Daha sonrası için salgının seyrine bakarak tekrar bir değerlendirme yapacağız. Devletimizin alacağı önlemler ile bu süreçte salgın görülme hızının yavaşlamasını ve pratik uygulamalar başta olmak üzere karma modele geçebilmeyi ümit ediyoruz.” dedi.
ŞENAY AYDEMİR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir