“Bayramlar toplumun birlik ve berberliğini pekiştiren özel günlerdir”

679

Milletimizin manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel, en anlamlı örneklerinin yaşandığı dini bayramlarımız; sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının güçlenmesine, toplumun birlik ve beraberliğinin pekiştirilmesine ve geleceğe daha da güvenle bakmamıza vesile olan özel günlerdir, diyen Kütahya Valisi Ali Çelik;
“Bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran ve kucaklaştıran Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.
Tüm dünyayı ve ülkemizi saran Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun önerileri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda ilimizde alınan önlem ve tedbirler titizlikle takip edilmektedir.
Ailemiz ve sevdiklerimizle sarılıp kucaklaşamayacağımız Kurban Bayramı’nda siz değerli hemşehrilerimizden istirhamımız; maske, mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyet göstermeniz. Sarılıp kucaklaşacağımız ve yine bir arada olacağımız bayramlar alınan tedbir ve kurallara uyulduğu takdirde mümkün olacaktır.
Bayram sebebiyle seyahat edecek vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için ilimiz genelinde tüm tedbirler alınmış olup bayram sevincinin felakete dönüşmemesi için vatandaşlarımızdan trafik kurallarına hassasiyet göstermesini bekliyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Kütahyalı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle tebrik eder, daha nice bayramlara sağlık ve afiyetle ulaşmaları temennisiyle saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir