Bir destekte TBMM Başkanı Şentop’tan geldi

1626

Bölgesel Amatör Liglerde mücadele eden ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından verilen haksız kararlar neticesinde şampiyonluk şansı elinden alınan takımların yetkilileri Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ile video konferans yöntemiyle görüştü.
Video konferans görüşmesine Belediye Başkanı Alim Işık’ın şehir dışı programı sebebiyle Belediye Kütahyaspor adına Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı katıldı.

“EĞER MAÇLAR OYNANMIŞ OLSAYDI KİMSE BUNA İTİRAZ ETMEZDİ”
Görüşmede konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop; “Türkiye Futbol Federasyonu salgın dolayısıyla bir karar verdi. En uygun kararın maçların oynanması olduğunu düşünüyorum. Eğer maçlar oynanmış olsaydı kimse buna itiraz etmezdi. Başarılı olan ortaya çıkar ve adil bir noktaya varılmış olurdu. Bu şekilde olmadığı takdirde herkesin önünde 4 maç var. 4 Maç varken arada 1 puan olan 2 puan olan takımları devre dışı bırakıp 1. olanları almak mantıklı değil adil değil aslında. 1 Maç aslında sonucu değiştirebilecek durumda. 1 Puan 2 puan tersine çevirebilecek durumda. Dolayısıyla en ideali kalan maçları oynatmak. Söz konusu kararın bende yanlış olduğunu düşünüyorum. Sizler itiraz ettiniz. Hakem Kurulu bu konuda yarın kararını verecek. Sizleri tatmin edecek iyi ve doğru bir karar vereceklerini düşünüyorum. Bu kapsamda bizde adil bir karar çıkması için gayret göstereceğiz” dedi.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir