Açık havada tiyatro

3190

Kütahya Belediyesi Ahmet Yakupoğlu Kültür ve Sanat sezonu kapsamında yetişkin tiyatro oyunu ‘’Yalan Dolan’’ açık havada seyirci ile buluştu.
Kütahya Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sahnelenen Cengiz Küçükayvaz’ın yazıp yönettiği, Sercan Akkaya’nın yapımcılığını üstlendiği ‘’Yalan Dolan’’ adlı gösterime Kütahyalı tiyatro severler yoğun ilgi gösterdi.
Koronavirüs salgını sebebiyle oyunu izlemek için gelen vatandaşın vücut ateşleri Belediye ekipleri tarafından ölçüldü, ayrıca vatandaşlar maske takmaları konusunda uyarıldı.

“ALKIŞ SESİNİ ÇOK ÖZLEDİK”
Oyunun sona ermesinin ardından ‘’Yalan Dolan’’ tiyatro oyununun yazarlığını, yönetmenliğini ve oyunculuğunu üstlenen Cengiz Küçükayvaz; Koronavirüs sürecinde sahne alamadıklarını ve alkış sesini çok özlediklerini söyledi. Küçükayvaz, ayrıca bu süreçte tiyatro oyunlarının sahnelenmesinde Türkiye’de öncü olan ve bir ilke imza atan Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

“SANATA VE SANATÇIYA OLAN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”
Tiyatro sanatçılarını performanslarından dolayı tebrik ederek, günün anısına hediye takdim eden Belediye Başkanı Alim Işık, sanata ve sanatçıya olan desteklerini devam edeceğini ifade etti. Etkinliklere katılım sağlayan vatandaşlarımıza da teşekkür eden Başkan Işık, organizasyonların devam edeceğini söyledi.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir