Hakkımızı sonuna kadar savunacağız!

871

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF9, Bölgesel Amatör Ligden 3. Lige sadece ilk sıradaki takımların çıkacağını açıklamasının ardından Belediye Kütahyaspor bir açıklama yaparak mavi şimşeğin hakkını sonuna kadar arayacaklarını bildirdi.
Karara göre liderin bir puan gerisindeki Belediye Kütahyaspor, önümüzdeki yıl yeniden BAL’da mücadele edecek olması Belediye Kütahyaspor taraftarını kızdırdı. Karar Kütahya’da şaşkınlıkla karşılanırken başta Belediye Başkanı Alim Işık olmak üzere Belediye Kütahyaspor yönetimi karar itiraz edeceklerini duyurdu.
Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Alim Işık, “Kimse oyuncularımızın hakkını yemeye kalkmasın. Tahkim başta olmak üzere nereye gidilecek, nereye itiraz edilecekse edeceğiz.” dedi.
Belediye Kütahyaspor yönetimi de yaptığı yazılı açıklamada, kararı kabul etmediklerini belirtti.
Yapılan açıklama şöyle: “Türkiye Futbol Federasyonu’nun, Bölgesel Amatör Liglerle ilgili vermiş olduğu haksız kararı kabul etmiyoruz. 9. grupta en fazla lider olan takımımızın menfaatleri doğrultusunda, liglere verilen arada yapmış olduğumuz çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir. Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Başkanımız Cahit Özel, Başkan Vekilimiz Erdoğan Çolak ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Korkmaz, bugün sabah erken saatlerde Ankara’ya giderek kulübümüzün haklarının geri verilmesi adına bir takım girişimlerde bulunmaktadırlar. Belediye Kütahyaspor’un uğramış olduğu bu haksızlık karşısında susmayacağını, tüm platformlarda hakkımızı sonuna kadar arayıp itiraz hakkımızı kullanacağımızı, 3.Lige çıkmak için çalışmalarımıza devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.”




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir