Vali Ali Çelik sahada

840

Kütahya Valiliği görevine geçtiğimiz günlerde başlayan Vali Ali Çelik, mesaisine hızlı başladı. Şehir merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Çelik, güvenlik ve çevre kirliliği gibi konularla ilgili çalışma başlattı.
VALİ ÇELİK, HALKIN ARASINA KARIŞTI
Kütahya Valisi Ali Çelik, mesaisinin ikinci gününde halkın arasına karıştı.
Vali Ali Çelik, Ulu Cami’de Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan önlemleri ve uygulamalarını denetledi, vatandaşlar bir araya geldi.
Vatandaşlara kendini tanıtıp sohbet eden Vali Çelik, Kovid-19 mücadelesinin halkın desteğiyle başarıya ulaşacağını söyledi.
Normalleşme sürecinde tedbir ve kuralların uygulanmasının önemine dikkat çeken Vali Çelik; maske, sosyal mesafe ve temizlik hatırlatması yaptı.
Vali Çelik’i ilgiyle karşılayan vatandaşlar istek, öneri ve taleplerini iletti.
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN BİLGİ ALDI
Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, emniyet müdür yardımcıları ile şube müdürleri tarafından karşılanan Vali Çelik polis mangasını selamladıktan sonra makama geçti.
İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ile bir süre görüşen Vali Çelik daha sonra bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantıda; genel asayiş durumu, icra edilen faaliyetler ile personel durumu hakkında bilgiler verildi.
FOTOKAPAN VE KAMERA TALİMATI
Vali Ali Çelik, yetkisiz hafriyat ve moloz atıklarının atıldığı bölgede incelemelerde bulundu. Temizlik çalışmalarının başladığını, çevreyi ve doğayı kirletenlerin cezasız kalmayacağını belirten Vali Çelik, bölgeye fotokapan ve kamera yerleştirileceğini söyledi.
Kütahya İl Özel İdaresi ile Kütahya İl Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kütahya merkeze bağlı Ahmetoluğu Köyü girişine dökülen kaçak hafriyat ve moloz atıklarının temizlenmesi için çalışma başlatılırken bölgeye Kütahya Valisi Ali Çelik’in talimatı üzerine fotokapan ve kamera yerleştirilecek.
Vali Çelik, bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyip Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İbrahim Çatladan ile Ahmetoluğu Köyü Muhtarı Harun Güngör’den bilgiler aldı.
“DOĞAYI VE ÇEVREYİ KİRLETENLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ”
Doğayı ve çevreyi kirletenlere fırsat verilmeyeceğinin altını çizen Vali Çelik, kaçak moloz ve hafriyat dökülmesinin önüne geçebilmek için il genelinde çalışma yapılarak belirlenen alanlara fotokapan ve kamera yerleştirileceğini, olaylara anında müdahale edilerek yasal işlem yapılacağını kaydetti.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir