NG Kütahya Seramik en itibarlı marka seçildi

992

NG Kütahya Seramik, Türkiye İtibar Endeksi araştırmasında seramik sektöründe en itibarlı firma seçildi.
Türkiye’nin akademik denetim altında yapılan, raporu uzman akademisyenlerce hazırlanan ilk ve tek derecelendirme araştırması Türkiye İtibar Endeksi (TİE) sonuçları açıklandı. Türkiye İtibar Akademisi’nin Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü tarafından dokuz yıldır gerçekleştirilen araştırma sonrası NG Kütahya Seramik Türkiye’nin en itibarlı markası seçildi.
72 ilde 12 bin kişi telefon ile aranarak yapılan araştırmaya göre, Türkiye’nin ve ekonominin lokomotifi 50 farklı sektörde “Türkiye’nin En İtibarlı” kurum ve markaları belirlendi. Daha önce birçok alanda farklı kurumlar tarafından ödüllere layık görülen NG Kütahya Seramik, en itibarlı markalar arasındaki yerini alarak bir kez daha Kütahya’yı gururlandırdı. NG Kütahya Seramik hem ulusal televizyon kanallarında hem de kendi sosyal medya hesaplarından yaptığı bir video ile ödülü kendilerine layık gören herkese teşekkür etti.
Türkiye’nin en itibarlı seramik markası seçilmelerinin ardından sosyal medya hesaplarında açıklamalarda bulunan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “Araştırmaya katılarak güven duyan herkese, başarıya emek veren, katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarıma ve iş ortaklarımıza içten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir