“BizBizeYeterizTürkiyem” kampanyasına Kütahya’dan destek

692

Türkiyem” diyerek başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yardım hesabı açıldığını bildirmesi ve “Kampanyayı, şahsım olarak, 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum” demesi üzerine Kütahya’dan da destekler arka arkaya gelmeye başladı.
AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kampanyaya ilk etapta bir maaşını bağışladığını bildirdi.
Gazel paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Tarih boyunca Milletimizin zorluklar karşısındaki en güzel hasleti, birlikte mücadele arzusu olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı Milli Dayanışma kampanyası da bu arzunun somut halidir. İnşallah yaşadığımız sıkıntılı günleri geride bıraktığımızda, hatırlayacağımız en güzel şeylerden biri de işte bu birlik, beraberlik, kardeşlik dayanışma fotoğrafımız olacaktır. Ben de milli dayanışma kampanyasına ilk etapta 1 maaşımı bağışlayarak katılıyorum.”
MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş kampanyayı desteklediğini sosyal medya sayfasındaki mütevazı bir mesajla paylaştı. Erbaş, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin destek verdiği Milli Dayanışma Kampanyasına ben de katılıyorum.BizBizeYeteriz Türkiyem” dedi.
Kütahya Dumlupınar üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal paylaşımında, “Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü olarak sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı “BizBizeYeterizTürkiyem” kampanyasına ben de bir maaşımla destek veriyorum.” dedi.
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu da sosyal paylaşım sayfasından yaptığı paylaşımında, “Haydi Türkiye #BizBizeyeterizTürkiyem” ilk etapta bu ayki maaşımız inşallah kampanyaya” diyerek bağışta bulunduğunu açıkladı.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan vatandaşlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na maaş desteğinde bulundu.
Başkan Güler sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, milletin birliği ve beraberliği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına uyarak bir aylık maaşını Milli Dayanışma Kampanyası’na bağışladığını bildirdi.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Dünyanın ve ülkemizin zor günler geçirdiği şu günlerde Çanakkale ruhunu yeniden ihya amacı ile Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlatılan Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası’na (Biz Bize Yeteriz) sloganıyla bir maaşlık katkı ile destek veriyorum” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Bİz bize yeteriz” kampanyasına Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan’dan destek geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoağan tarafından başlatılan Milli dayanışma kampanyasına Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan’dan destek gedi.
Başkan Doğan, yaptığı açıklamada, ’’Ülkemizin Korona virüs Covid-19 mücadelesinden güçlenerek çıkacağına yürekten inanıyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli dyanışma kampanyasına Emet Belediye Başkanı olarak bir aylık maaşımı bağışlyarak katılıyorum. Allahın izniyle devletimiz ve milletimiz el ele vererek bu süreçten güçlenerek çıkacağız. Biz bize yeteriz “ifadelerini kullandı.
Kütahya’nın Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına bir aylık maaşını bağışladı.
Başkan Demirci, yaptığı açıklamada, “Pazarlar Belediye Başkanı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma kampanyasına şimdilik bir maaşımla destek oluyorum. Asıl olan her olayda olduğu gibi birliğimizi, paylaştıkça çoğalır ve büyürüz anlayışını en üst düzeye çıkarmaktır ” diye konuştu.
Kampanyaya önümüzdeki günlerde desteğin devam etmesi bekleniyor.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir