KÜSAD’ı 17 bin 604 kişi ziyaret etti

2668

Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) Germiyan Beylik Konağının 2019 yılında ziyaretçi akınına uğradığı bildirildi.
Kütahya Valiliği tarafından Kütahya Kültür ve Sanat Derneğine tahsis edilen Germiyan Beylik Konağı, Kütahya’yı tanıtmaya devam ediyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız, 2019 yılında yerli yabancı ve birçok bürokrat ile siyasilerin Kütahya’da en büyük ziyaret merkezlerinden biri olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.
Yıldız, “İl merkezindeki ziyaret alanlarından olan Kütahya Arkeoloji Müzesi 22 bin 350 kişi, KÜSAD Germiyan Beylik Konağı 17 bin 604 kişi, Kossuth Evi 17 bin 555 kişi ve Çini müzesi 10 bin 6 kişi tarafından ziyaret edildiği resmi belge ve istatistiklerle sabittir. Bizim de her gün nöbetçi sanatçılarla tuttuğumuz kayıtlara göre 17 bin 604 kişinin sanat evimize ziyarette bulunması bizim için gurur verici bir durumdur” dedi.
Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Koyak’a katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Bayram Yıldız, “KÜSAD ulusal ve uluslar arası etkinliklerle Kütahya’yı tanıtan ve sanatın her türlü alanında eğitimler ve konferanslar ile aksiyonlar düzenleyen ve projelerle adından söz ettiren Kütahya’nın haklı gururu ve en büyük tanıtım elçimizdir” ifadelerini kullandı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir