AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş istifa etti

3004

Ali Çetinbaş, yaptığı yazılı açıklamada, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’le yapmış olduğu görüşme sonucu bugün itibariyle İl Başkanlığı görevinden ayrıldığını belirtti. Çetinbaş;
“Yapmış olduğum bu görevi ömrüm boyunca onurla taşıyacağımı ve Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın istikametinden ayrılmayacağımı bilmenizi isterim. Hakkınızı helal ediniz. Baki selam ve muhabbetle” dedi.
AK PARTİ KÜTAHYA İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ VEKALETEN MEHMET SAVURGAN YÜRÜTECEK
Kütahya’da, Ali Çetinbaş’ın istifasıyla boşalan AK Parti İl Başkanlığı görevini, vekaleten Mehmet Savurgan’ın yürüteceği bildirildi.Edinilen bilgiye göre, AK Parti’de yaklaşık 1 yıldır Siyasi ve Hukuki İşleri’den Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı vazifesini yürüten Savurgan’ın, atama yapılıncaya kadar İl Başkanlığı görevini de sürdüreceği ifade edildi. AK Parti Kütahya İl Başkanlığı için atamanın 1-2 hafta içerisinde yapılabileceği öğrenildi.
‘İL BAŞKANIMIZ SAYIN ALİ ÇETİNBAŞ’A HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ’
AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş’ın istifası üzerine ortak basın açıklaması yapan AK Parti Kütahya Milletvekilleri, Çetinbaş’ın il başkanlığı görevinden ayrılmayı talep ettiğini, parti yetkililerinin de talebi uygun görmeleri ile il başkanlığı görevinden ayrıldığını bildirdiler.
Milletvekillerinin yapmış oldukları ortak basın açıklaması şöyle: “AK Parti Kütahya İl Başkanlığı görevini 2015’ten beri başarıyla sürdüren Sayın Ali Çetinbaş, görevinden ayrılma kararını partimiz yetkilileriyle daha önceden paylaşmış ve bugün itibariyle de talebinin uygun görülmesi üzerine İl Başkanlığı görevinden ayrılmıştır. AK Parti davası ben değil biz diyen, milletimize hizmet eden dava erlerinin omuzlarında bugünlere gelmiştir. Bizler milletimize hizmetkar olmaya geldik diyen Dünya Lideri, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu kutlu yolda hep birlikte yürüyoruz. Bu amaçla İl Başkanımızla birlikte Kütahya’mız ve ilçelerimize hizmet götürmenin gayreti içerisinde bugüne kadar birlikte çalıştık. Görevlerimiz, bulunduğumuz yerler, ünvanlarımız geçici, AK Partimize ve milletimize hizmet aşkımız ebedidir. İl Başkanımız Sayın Ali Çetinbaş’a, Kütahya’mıza yapmış olduğu hizmetleri ve gayretli çalışmaları için ilimiz adına gönülden teşekkür eder, bundan sonra da AK Partimize tüm gücüyle hizmet etmeye devam edeceğine olan inancımızı belirtir, çalışmalarında başarılar dileriz.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir