DPÜ’de Mezuniyet Etkinlikleri Başladı

1157

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mezuniyet Etkinlikleri kapsamında iki fakülte ve bir yüksekokulda mezuniyet töreni düzenlendi.
Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin 2018-19 Mezuniyet Etkinlikleri kapsamında Fen Edebiyat Fakültesi için mezuniyet töreni düzenlendi.
DPÜ Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Remzi Gören, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Anıl İça, Fakültenin bölüm başkanları, akademik ve idari personeller ile öğrenciler ve velileri katıldılar.
Mezuniyet töreninde konuşan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Anıl İça, “Bugün eğitim hayatınızın bitip, çalışma hayatınızın başladığı bir günü yaşıyoruz. İş hayatında başarı olmanın en önemli yolu yaptığınız işe sevgi ve saygı duymaktır. Teknolojinin her alanda geliştiği bu dönemde mesleğinizdeki başarınız kendinizi ve bilgilerinizi ne kadar güncel tutacağınızla alakalıdır. Bugün mezun olan öğrencilerimiz geldiği bu noktada emeklerini ve desteklerini esirgemeyen velilerimize ve hocalarımıza saygılarımı sunuyorum” dedi.
Eğitimini üstün başarıyla bitiren Rukiye Kartop, tüm öğrenciler adına bir konuşma yaptı ve eğitim hayatı boyunca öğrendikleri bilgilere yenilerini ekleyerek ülkemize hizmet edeceklerini söyledi.
Kartop’un konuşmasının ardından DPÜ Halk Oyunları Ekibi, bir gösteri sundu. Daha sonra fakültede ve bölümlerinde ilk üç sırayı alan öğrencilere başarı belgeleri sunuldu. Fakültenin başarılı öğrencileri ödüllerini Prof. Dr. Remzi Gören, Prof. Dr. Anıl İça ve Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş’ın elinden aldılar. Bölümlerinde ilk üç sırayı alan öğrenciler ise başarı belgelerini bölüm başkan ve yardımcılarından aldılar
Törenin son bölümünde öğrenciler marşlar eşliğinde keplerini atarak mezuniyetlerini kutladılar.

UBYO VE UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ DE MEZUNİYET HEYECANI YAŞADI
Ayrıca Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Tavşanlı Yerleşkesi’ndeki törende de Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencileri de mezuniyet heyecanı yaşadılar. Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ndeki törene Rektör Prof. Dr. Remzi Gören de katıldı.
Törende bir konuşma yapan Prof. Dr. Remzi Gören, “Yarından itibaren hayata yeniden başlayacak, adım atmayı ilk öğrendiğiniz gün gibi, ayakta kalmayı öğreneceksiniz. Eğer kendinize inanıyorsanız, kendinize güveniniz varsa korkmayın ve asla yılmayın. Yarına umutla bakın, sabırlı olmayı öğrenin. Hayat hemen yarın olmasa bile, yakın gelecekte size gülecek, çok güzel imkânlar sunacak. Aceleyle yanlış yapmayın, fırsatları size sunulan son fırsatmış gibi ciddiye alın” dedi.
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi mezuniyet etkinlikleri bugün düzenlenecek törenlerle sürecek.

RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir