Geleceğin hemşireleri KSBÜ’de toplandı

1254

Öğrenci Hemşireler Derneği (OHDER) Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Temsilciliği, tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.
Toplantıda, Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Hemşirelik Bölümü öğrencileri ve öğretim üyeleri gelecekte yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
Burada bir konuşma yapan Prof. Dr. Vural Kavuncu, geleceğin hemşireleri için, “Dünya değişiyor, teknoloji değişiyor. Bütün bunların sonucunda yeni koşullar, yeni şartlar oluşuyor. Bizde geçen sene kurulan üniversitemizi bu yeni koşullara entegre ederek, çağdaş hale getirmek istiyoruz. İleride siz sadece bir sağlık personeli olmayacaksınız. Bir Hemşire olmayacaksınız. Aynı zamanda bulunduğunuz yerde toplumun sosyal ve kültürel faktörlere katkı sağlayan bireyler olacaksınız. Bizde üniversite olarak sizleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz.” dedi.
Prof. Dr. Vural Kavuncu’nun ardından Rektör Yardımcısı ve SBF Dekan Vekili Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, hemşireliğin toplumsal açıdan öneminden bahsederek, Ohder KSBÜ Temsilciliğine başarılar diledi. Ardından Ohder KSBÜ yetkilisi Ali Acar, Öğrenci Hemşireler Derneği hakkında genel bir bilgilendirme yaptı. Toplantının sonunda Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, Ali Acar’ı organizasyondan dolayı tebrik ederek, plaket takdim etti.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir