Adaylar tanıtıldı Sahaya çıkıyorlar

981

AK Partili belediye başkan adayları Ankara’da yapılan tanıtım toplantısı ile Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Adayların, bugün itibariyle saha çalışmalarına başlayacakları bildirildi.

“AK PARTİ AÇIK ARA BİRİNCİ OLACAKTIR”
Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonunda düzenlenen AK Parti 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı’yla partisinin adaylarını tanıttı.
Kütahya Belediye Başkan adayı ile ilçe ve belde başkan adaylarının da katıldığı toplantıda konuşan Erdoğan, “Bu seçimlerde illerine, ilçelerine, beldelerine, hizmet etmek üzere belediye başkanlığına aday olan AK Parti’li ve Cumhur İttifakı mensubu arkadaşlarımızın her birine başarılar diliyorum. Önümüzdeki seçimlerde milletimizin tercihini yine hizmet siyasetinden yana kullanarak AK Parti’yi sandıktan açık ara birinci parti olarak çıkaracağınıza inanıyorum.” dedi.

“MEMLEKET İŞİ GÖNÜL İŞİ’ DİYEREK MİLLETİMİZİN HUZURUNA ÇIKIYORUZ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizin istiklaline ve istikbaline göz dikenlere karşı 15 Temmuz’da olduğu gibi milletimizle birlikte mücadele ederken hizmet yarışında da yine en önde olduk. Şimdi de tevazu, samimiyet ve gayret ile memleket işi gönül işi diyerek, ‘Gönül belediyeciliği’ sözüyle milletimizin huzuruna çıkıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Erdoğan, “Halkımıza yeni bir heyecanla, yeni bir vizyonla, kimi tecrübeli, kimi yeni ama birikimli ve vizyoner isimlerle şehirlerimizi daha ileriye taşımanın sözünü veriyoruz. Hedefimiz, istisnasız tüm fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmak, ardından sandıkta oyunu almaktır.” dedi.

“MİLLETİMİZE EMRİNDE OLDUĞUMUZU USANMADAN TEKRARLAYACAĞIZ”
Belediye başkan adayları ve teşkilat mensuplarına seslenen Erdoğan, şunları söyledi:
“Sizlerden bugünden itibaren seçim gecesine kadar tüm gücünüzle sokakta, evde, iş yerinde her yerde milletimizle birlikte olmanızı bekliyorum. Hedefimiz bizzat ulaşmadık, kendimizi anlatmadık, derdini dinlemedik hiçbir vatandaşımızı bırakmamak olmalıdır. Seçimi kazandık, seçimden sonra da bu anlayışın aynen devamını istiyorum. Demokrasiye ve milli iradenin üstünlüğüne yürekten inanan bir parti olarak adaylarımızla ve teşkilatımızla milletimize onun emrinde olduğumuzu usanmadan sürekli tekrarlayacağız. Gittiğiniz her yerde şahsımın temsilcisi olarak vatandaşlarımıza selamlarımı iletmenizi, desteklerini talep etmenizi rica ediyorum.”

“SAHA ÇALIŞMALARI BUGÜN BAŞLIYOR”
AK Parti Kütahya İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Aynur Koçuk Mercan, yerel seçimler için bugün itibariyle saha çalışmasına başlayacaklarını ifade etti. Mercan, yaptığı açıklamada, SKM olarak 10 Aralık 2018 gününden itibariyle günlük program yaparak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek şunları söyledi: Bugün itibariyle saha çalışmalarına başlıyoruz. İl başkanımız, milletvekillerimiz, belediye başkan adayımız ve partimizin yöneticileri ile Ulu Camii’nde Cuma namazı sonrası saha çalışmalarına start veriyoruz. Aynı gün yatsı namazı sonrası Evliya Çelebi, Bahçeli Evler ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sakinleriyle Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde programı düzenleyeceğiz. Bu programa 3 mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımız” diye konuştu.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir