Dubaili Al Ghurair firması Tavşanlı’da yatırım yapmak istiyor

1077

Tavşanlı’ya geçtiğimiz yıllarda çimento fabrikası kurmak için gelen Dubaili Al-Ghurair firması bu projenin iptali üzerine mevcut alanda farklı yatırımlar yapmak istiyor.
Tek tapu vaziyetindeki mevcut arazi üzerinde hisseli yapının ortadan kaldırılması amacıyla çalışma başlatıldı.
TOKİ ve Belediye ile Dubaili firma adına Plato Madencilik ayrı ayrı müstakil tapulara sahip olacak. Dubaili heyet Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’i ziyaret ederek proje çalışmalarında gelinen son süreci değerlendirdi.
Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcıları, Ali Özden, Mehmet Atabay ve Mehmet Ali Akar, İmar ve Şehircilik Müdürü İlker Uğurlu ile Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi Hasan Hüseyin Çakmak da katıldı.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, TOKİ ile Belediye’nin bu bölgede konut projesinin bulunduğunu hatırlatarak, Dubaili yatırımcıların da aynı alanda bulunan arazilerinde konut ve işyeri gibi istedikleri yatırımı yapabileceklerini kaydetti.
Tavşanlı Belediyesi olarak her türlü ortaklığa da açık olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Güler:
“İlçemize yapılacak her yatırımda bizler kilit açma görevini yerine getiriyoruz. Dubaili firma olan Al-Ghurair firması ile bu noktada proje ortaklığına da hazırız. Yatırım konusunda her türlü ihtimal masamızda duruyor” dedi.
Al-Ghurair Firması Emlak Bölümü Temsilcisi Mohammed Shabbir de Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür ederek, “Türkiye’ de özellikle İzmir ve Hatay bölgesinde yatırım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tavşanlı’daki mevcut mülkiyetimiz üzerinde ticari veya konut yapılaşması başta olmak üzere bizler de Tavşanlı Belediyesi ile her türlü işbirliğinde bulunabiliriz” ifadesini kullandı.
Belediye Başkanı Mustafa Güler ayrıca Tavşanlı’da üretim ve istihdama katkı sunmak isteyen tüm firmalara yardımcı olduklarını belirterek, ziyaretten de memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir