Grup İmera, Kütahya’da konser verdi

1074

Grup İmera, Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen “44. Kütahya Çini, Termal, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali” etkinlikleri kapsamında konser verdi.
Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen “44. Kütahya Çini, Termal, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali” çeşitli etkinliklerle devam ediyor.
Etkinlikler kapsamında fuar alanında düzenlenen konserde birbirinden güzel şarkılar seslendiren Grup İmera, Kütahyalılara unutulmaz bir gece yaşattı.
Konserde konuşan Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, kültür ve sanat festivaline olan ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.
Ertaş, konser sonrası grup üyelerine çeşitli hediyeler takdim etti.
Konser sonrası gazetecilere açıklama yapan Grup İmera kurucularından Hüseyin Ulusan, Kütahya’da olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.
Karadeniz müziğini Kütahya’da icra ettikleri için de ayrıca gururlu olduklarını dile getiren Ulusan, şunları kaydetti:
“Biz grup olarak kültürümüzü çok fazla yozlaştırmadan, büyüklerimizden, dedelerimizden, ninelerimizden öğrendiğimiz türkülerimizi bir yere ulaştırdığımız için insanlar bizi, müziğimizi seviyor. Önümüzde 3 tane single çalışmamız var. Önümüzdeki yılın başında da inşallah güzel bir albümle tekrar dinleyenlerimizin karşısında olacağız. İmera grubu, tek bir şahsı ilgilendiren bir grup değil bir müzik oluşumudur. Bizden sonra arkamızdan gelecek genç arkadaşlarımız İmera’yı ömür boyu devam ettireceklerdir. Temennimiz bu yönde.”
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir