Özel Kütahya Hastanesi Hasta kabulüne başladı

1591

Kütahya’da, uzun zamandır yapılan çalışmalar sonucunda faaliyete geçirilen Özel Kütahya Hastanesinin, hasta kabulüne başladığı bildirildi.
Dualarla açılışı yapılan hastanenin dün itibariyle hasta kabulüne başladığını belirten Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Höyüklüoğlu, yakın bir zamanda resmi bir törenle de açılışı yapacaklarını söyledi.
18 ayın çalışması sonucunda hastaneyi hazır hale getirerek Kütahya’nın hizmetine sunduklarını dile getiren Höyüklüoğlu, “Hastanemiz bize ve Kütahya’mıza hayırlı uğurlu olsun, şifa olsun. Bu arada bize desteklerini hiç esirgemeyen bürokrasi ve siyasilerimize teşekkürlerimi sunuyoruz” dedi.
Hastanenin Genel Müdürü Melek Songül ise gazetecilere yaptığı açıklamada, SGK sosyal güvencesi olan veya olmayan tüm hastaları beklediklerini ifade ederek şunları söyledi: Hastanemizde hizmete 25 branşla başlayacaktık. İlk etapla 18 hekimle başlıyoruz. En kısa sürede bu sayı artacaktır 60 hekim kadrosu yerimiz hazır. Hastane artık hasta kabulü yapabiliyor. Ameliyat yapabiliyor, sosyal güvenceyi bekledik. SGK anlaşmamız da bugün tamamlandı. Hastalarımız randevularını alabilir. İşlemleri için, şifa almak için artık hizmetinizdeyiz. Kütahya’da ciddi bir destek gördük. Hem bürokrasiden hem siyasilerden. Resmi bir açılış yapılacak. Hayırlı uğurlu olsun. Şimdi 220 personelimizle başladık. Bu personelin 290 personel, akabinde tam teşekküle geçtiğimizde 600 personeli bulacağız. Herkes çok gayret etti. Özellikle son denetleme zamanlarında tırnaklarıyla gayret ettiler. İnşallah emeklerinin karşılıklarını alacaklar. Onlara da çok teşekkür ediyoruz. Güler yüzümüzle, cafemizle, yoğun bakımımızla hizmetinizdeyiz. Yatak kapasitemiz 75 yatak ama ful 165 yataklık yerimiz hazır. Herhangi bir yatak sıkıntısı yaşamayacak Kütahya halkı. Bu anlamda rahat olacaklar. 12 erişkin yoğun bakım, 11 yeni doğan bakım, koroner yoğun bakım, 5 ameliyat salonuyla gümbür gümbür başladık. Açılan bölümlerimiz çocuk polikliniğimiz, kadın doğum polikliniğimiz, kardiyoloji, üroloji, nöroloji, acil servisimiz, endokrinoloji, genel cerrahi, göz hastalıkları, umarım Kütahyalılara iyi bir hizmet vereceğiz. Diğer hekimlerimizin hepsi Kütahya’da bilinen, sevilen hekimler. Aynı zamanda teknolojiyi getirerek getirdiğimiz gibi hekim bazında da hastaların çok iyi tedavi olabilecekleri bir kadromuz var. Bu git gide de çığ gibi büyüyecek. Hepsi Kütahya için bir değerdir. Hayırlı uğurlu, şifa olsun. Kütahya için iyi bir hizmetle, başarıyla, sağlıkla hizmet vereceğiz inşallah.”
Konuşmaların ardından kurban kesimi ve dualarla hastanenin açılışı yapıldı.
Açılışı yapılan hastanede yapılan ilk doğumla dünyaya gelen bebeğe de hastane yönetimi tarafından altın takıldı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir