Kütahya’dan Erdoğan’a destek

1035

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, belediye meclis üyeleri ile birlikte AK Parti’nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’a destek için başlatılan bağış kampanyasına Kütahya’dan destek verdi.

BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİNDEN ERDOĞAN’A DESTEK
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Meclis üyelerinden oluşan 18 kişilik bir grupla Cumhuriyet Caddesinde bir araya gelerek buradaki banka şubesinde kampanyaya bağışta bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a her türlü desteği vermek istediklerini söyleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı aday sürecinde destek olmak için en yüksek değer olan 1500 lira üzerinden destek oldu.
Saraçoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimleri için sahada bizzat çalıştıklarını, Erdoğan’a madden de destek olmak için meclis üyeleri ile birlikte açılan hesaba para yatırdıklarını belirtti.

“ERDOĞAN’A EN YÜKSEK DESTEĞİ VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğuna işaret eden Saraçoğlu, şöyle konuştu: “24 Haziran’da milletimizi, ülkemizi, geleceğimizi ilgilendiren çok önemli bir seçime gidiyoruz. Yeni sistemde Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimini inşallah gerçekleştireceğiz. Öncelikle bu seçimlerin ülkemize milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Tabi ki bu seçimde Cumhur ittifakı dediğimiz şu anda Cumhurbaşkanımız ve genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarına destek amacıyla sahada zaten bir şekilde çalışıyoruz. Ama seçim mitinglerinde tüm Türkiye’yi dolaşmalarında destek olma noktasından da maddi noktasından da hem onun yanında yer almayı hem de elimizden geldiği kadar tüm AK Partili belediye meclis üyelerimiz, kent konseyimiz, belediye başkan yardımcılarımız ile beraber halkımızdan da katılımla bu desteği hep birlikte gerçekleştirdik. İnşallah bu seçim çalışmaları bu şekilde ülkemize hayır getirmesini temenni ediyorum. Tüm Kütahyalı hemşerilerimizi bu seçim kampanyasına az da olsa ellerinden ne gelirse imkanları ne kadarsa bu manada destek vermelerini temenni ediyorum.”
Kampanyaya belediye meclis üyeleri ve kent konseyi üyeleri de destek verdi. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir